加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 好老師
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 SKY-`Aquarius 的帖子

QUOTE:
原帖由 S-AKURA 於 2006-10-17 05:11 PM 發表

咪等於吾得閒LO

打完文再CHECK XD
等你 XDDDDD

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子
f**k,,死肥mak好煩..
今日又叫我名答問題..
點解佢一開口都冇好野..
一開口就叫我名..?
佢把咩口黎ga..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 S-AKURA 於 2006-10-17 05:16 PM 發表
f**k,,死肥mak好煩..
今日又叫我名答問題..
點解佢一開口都冇好野..
一開口就叫我名..?
佢把咩口黎ga..

=w="
佢今日睇完我本JW之後,, 想問下做咩我咁唔開心,,
因為我寫左D秘密落去 -W-"
佢輔導我 -_-" 仲話有咩事可以SD E-MAIL同佢講=-="

佢話我果班好好,, 所以我地果班有得唱歌,, B班冇得唱-.-
(咁不如B班好D好過-V-)

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 M-IYAKO 於 2006-10-17 05:18 PM 發表

=w="
佢今日睇完我本JW之後,, 想問下做咩我咁唔開心,,
因為我寫左D秘密落去 -W-"
佢輔導我 -_-" 仲話有咩事可以SD E-MAIL同佢講=-="

佢話我果班好好,, 所以我地果班有得唱歌,, B班冇 ...

今日佢都話,,如果我地乖..比歌我地唱..
嘔..佢講左LEE句..
我地仲吾有咁嘈得咁嘈..?廢話..XDD
寫D秘密比佢做咩姐..
我系雙週記到卜佢TIM啦..XDD

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 S-AKURA 於 2006-10-17 05:26 PM 發表

今日佢都話,,如果我地乖..比歌我地唱..
嘔..佢講左LEE句..
我地仲吾有咁嘈得咁嘈..?廢話..XDD
寫D秘密比佢做咩姐..
我系雙週記到卜佢TIM啦..XDD

果時唔開心 又諗唔到寫咩
咪寫左d野落去囉XD
都遇左佢會搵我架啦XDDD

早知我地都嘈D-.-
果首歌O係中二音樂書搵到- -

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 M-IYAKO 於 2006-10-17 05:28 PM 發表

果時唔開心 又諗唔到寫咩
咪寫左d野落去囉XD
都遇左佢會搵我架啦XDDD

早知我地都嘈D-.-
果首歌O係中二音樂書搵到- -

你地笨..
咩歌..?
我最討厭佢搵我..我會忍吾住鬧佢,,
其他傾得埋嘰老師就冇問題

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 S-AKURA 於 2006-10-17 05:29 PM 發表

你地笨..
咩歌..?
我最討厭佢搵我..我會忍吾住鬧佢,,
其他傾得埋嘰老師就冇問題

PUFF, THE MAGIC XXXX... = ="
我地上左身,, 音樂堂點呢首歌黎唱 -.-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 M-IYAKO 於 2006-10-17 05:36 PM 發表

PUFF, THE MAGIC XXXX... = ="
我地上左身,, 音樂堂點呢首歌黎唱 -.-

-VVV-咪系LO...音樂堂都有得唱..-VV-
佢叫我地唱我地就要唱GA啦..?

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 S-AKURA 於 2006-10-17 05:38 PM 發表

-VVV-咪系LO...音樂堂都有得唱..-VV-
佢叫我地唱我地就要唱GA啦..?

=W=
音樂堂果個只係得兩段 我地要唱晒成首! -3-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 M-IYAKO 於 2006-10-17 06:11 PM 發表

=W=
音樂堂果個只係得兩段 我地要唱晒成首! -3-

冇野GA,,-V-咪又系唱歌

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...