加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 你地最憎老師點罰你?  (單選) [參與投票的會員]
罰企-0-   5 (1.45%)
罰抄--’’   18 (5.23%)
打電話俾家長==   74 (21.51%)
寫手冊   5 (1.45%)
見校長   4 (1.16%)
記缺點/大過/小過   27 (7.85%)
扣操行分   3 (0.87%)
唆使呀媽唔俾你地娛樂,經濟封鎖..   23 (6.69%)
響成班同學面前話到你狗血淋頭   92 (26.74%)
當你呀4咁洗你,狂叫你幫佢做野..   7 (2.03%)
叫其他同學唔同你玩   13 (3.78%)
禁止你響學校所有活動   5 (1.45%)
連坐法..姐係你一錯,成班都要一齊罰..   29 (8.43%)
扔曬你D書/文具,跟住就話:我唔要你留響呢班到∼之類呢D野   24 (6.98%)
其他..反映下丫   15 (4.36%)

標題: 你地最憎老師點罰你?
載入中 ...
devilhei
初級會員

會員編號 201697
精華 0
積分 778
帖子 171
威望 0 點
I-See幣 12652 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-8-16
註冊天數 6465
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 devilhei 的帖子
我最憎既係 你一個人做錯 但要全班一齊罰 好賤格的!!!另外我同學試過比老師掉d書落垃圾埇,之後佢嬲過頭,衝去老師台將老師d書都掉落垃圾埇度∼∼

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
不需要:)
吹水天王
臭小 =子 ...

會員編號 205142
精華 0
積分 24904
帖子 20701
威望 0 點
I-See幣 9028 錢
GAME幣 154 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 lllliiinnng`;]
閱讀權限 120
註冊 2006-8-25
註冊天數 6456
來自 -
狀態 離線
  只顯示 不需要:) 的帖子
打電話俾家長!!!真係無奈==”

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
KUBI__BE:]
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 52444
精華 0
積分 4520
帖子 2403
威望 0 點
I-See幣 28337 錢
GAME幣 100 個
口水 4 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-10-11
註冊天數 6775
狀態 離線
  只顯示 KUBI__BE:] 的帖子
好多喎
總之就最憎屈人
針對人啦

頂部
×=小煩_[]]
嬰兒上路

會員編號 183837
精華 0
積分 608
帖子 85
威望 0 點
I-See幣 12559 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-7-1
註冊天數 6512
來自 HKKK
狀態 離線
如果係d fd面前果d既話...
我d fd都唔會聽佢講,,仲會話佢變態

頂部
love_ying822
吹水學徒

會員編號 111291
精華 0
積分 2737
帖子 1245
威望 0 點
I-See幣 22398 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-1-30
註冊天數 6664
狀態 離線
  只顯示 love_ying822 的帖子
好多樣都好憎.
最憎係同阿媽報串.........

頂部
D!N-SHEUNG`:)
認證會員
♥SIUDIN

會員編號 184533
精華 0
積分 3298
帖子 901
威望 0 點
I-See幣 14249 錢
GAME幣 260 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-7-3
註冊天數 6510
來自 H.K
狀態 離線
罰企[[會好懦!`]]

打電話俾家長[[返到去又俾人鬧`]]

寫手冊[[又系俾人鬧`]]

見校長[[俾人鬧`]]

記缺點/大過/小過 [[俾人鬧`]]

扣操行分[[我甘乖=]吾据na,,]]

唆使呀媽唔俾你地娛樂,經濟封鎖[[吾据!]]

響成班同學面前話到你狗血淋頭 [[會好懦!`不過我會串番佢]]

叫其他同學唔同你玩[[叫佢收皮`我班FD好真的]]

禁止你響學校所有活動[[關佢春事,,]]

連坐法..姐係你一錯,成班都要一齊罰..[[D同學會吾据我的;]]

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

依d有d試過有d無試過...

不過我試過我知會好慘>3<'

其餘果d刀無乜野

俾人鬧果d系比屋企人鬧`吾系俾學校d人鬧!

頂部
呀風
初級會員
我叫小風呀 >∪<

會員編號 42376
精華 4
積分 1674
帖子 240
威望 0 點
I-See幣 12319 錢
GAME幣 117 個
口水 2 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-9-18
註冊天數 6798
來自 feelingsayumi
狀態 離線
  只顯示 呀風 的帖子
響成班同學面前話到你狗血淋頭

其次係 唆使呀媽唔俾你地娛樂,經濟封鎖..

如睇o岩,可以pm我,多買多平,買滿$30,有精美禮品送^^
頂部
RIRIKY
吹水老手

會員編號 161330
精華 0
積分 14385
帖子 6563
威望 0 點
I-See幣 95440 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2006-5-7
註冊天數 6567
狀態 離線
  只顯示 RIRIKY 的帖子
除左罰企之外其他我都覺得無乜問題 . .  < -- 真系吾系好知點解 - 0 -

頂部
心痛的回憶
初生嬰兒

||°守護我的回憶)》..

會員編號 189087
精華 0
積分 384
帖子 13
威望 0 點
I-See幣 11028 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-7-14
註冊天數 6499
來自 --{*天使 の +領域`*]
狀態 離線
響成班同學面前話到你狗血淋頭
↑↑↑↑
呢招最僧憎

頂部
露莎x]` (莎•沙子<3)
灌水老手
vanished;

會員編號 108291
精華 0
積分 49067
帖子 44003
威望 0 點
I-See幣 233417 錢
GAME幣 10 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 蒙妮卡x]`
閱讀權限 130
註冊 2006-1-24
註冊天數 6670
狀態 離線
  只顯示 露莎x]` 的帖子
響成班同學面前話到你狗血淋頭lor....=3=""""""

Friends ar forever.rumours ar wutever.wsyan & rosanna:)

♥I LOVE RISAKO,JANICE,SELENA GOMEZ,GEM!♥
thz hat!:D
thz tw sis!:D
thz manki!:D
thz ngpopo!:D
THZ ALL!
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...