加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 中秋去邊度玩牙 `
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Kaimui-` 的帖子
中秋去邊度玩牙 `

一定去屯門公園 .. `
年年都去 .. -口-" .. 成日見到同學仔 ..
同埋吾想見到既麻煩阿 E -V-" (仲有佢地既仔仔女女 .. 唉 -3-`)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 SKY-`Aquarius 的帖子
落樓下咋 -.-

有時我會覺得賞月好無聊= =
個月亮咪一樣係咁樣...
如果定眼咁望住個月亮, 會唔會變鬥雞眼?
個頭都會好ヶ...
況且, 中秋節..... 真係唔知有咩好慶祝- -
可能係因為我阿爸阿媽都係咁諗,
所以我覺得係咁....

我真係覺得自己好冇情調

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子
一定系...
留系屋企玩電腦..-V-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Kaimui-` 的帖子

QUOTE:
原帖由 SuzukiMiyako 於 2 - 10 - 2006 10:35 PM 發表
落樓下咋 -.-

有時我會覺得賞月好無聊= =
個月亮咪一樣係咁樣...
如果定眼咁望住個月亮, 會唔會變鬥雞眼?
個頭都會好ヶ...
況且, 中秋節..... 真係唔知有咩好慶祝- -
可能係因為我阿爸阿媽都係咁諗,
...

XD .. 胡杏兒話 .. 月亮咪右得一個 , 不嬲都右圓右令嫁啦 =口=
講真的 , 我都吾睇嫁 -,-" 我去去玩火 XD

QUOTE:
原帖由 zero` 於 3 - 10 - 2006 04:16 PM 發表
一定系...
留系屋企玩電腦..-V-

好悶咁啵 =口=`

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 Kaimui-` 於 2006-10-3 05:38 PM 發表

XD .. 胡杏兒話 .. 月亮咪右得一個 , 不嬲都右圓右令嫁啦 =口=

好悶咁啵 =口=`

真曳, XD
去玩火 ..

我由細到大都唔玩 XDD
幾乖

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 Kaimui-` 於 2006-10-3 05:38 PM 發表

好悶咁啵 =口=`

系..-V-
吾想出街..-V-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 vivien2006 的帖子
我都想玩火....柴+蠟燭! ! !""'
但牙媽牙爸唔比,,,,,
求左N次都唔比!!!!!

\ . / '''

都唔知點解唔比,,   ,,,
其他人都比啦,,,,
我已中2啦!!!!
仲當我小學咁....=(
好傷心! ! !

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 vivien2006 於 2006-10-3 08:11 PM 發表
我都想玩火....柴+蠟燭! ! !""'
但牙媽牙爸唔比,,,,,
求左N次都唔比!!!!!

\ . / '''

都唔知點解唔比,,   ,,,
其他人都比啦,,,,
我已中2啦!!!!
仲當我小學咁....=(
好傷心! ! !

我反而唔係好想...
我仍然停留O係幼稚園時期,
落樓下公園玩....

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 -★nga. 的帖子
冇咩特別
咪又系一個日子 XD

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 nga 於 2006-10-3 09:01 PM 發表
冇咩特別
咪又系一個日子 XD

如果果日吾駛番就特別..-V-

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...