加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 失竊案...
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 SKY-`Aquarius 的帖子

QUOTE:
原帖由 zero` 於 2006-10-5 06:05 PM 發表

咁即系佢地保管不當啦..抵死..-v-

咁又唔可以咁講既 =V="

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 SuzukiMiyako 於 2006-10-5 06:05 PM 發表

原因我已經講左 =V=

咁吾系理由..有$吾可以偷野咩

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 zero` 於 2006-10-5 06:06 PM 發表

咁吾系理由..有$吾可以偷野咩

唔係呀 =V=
係我地成班去左第2度先唔見 =V=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 SuzukiMiyako 於 2006-10-5 06:06 PM 發表

唔係呀 =V=
係我地成班去左第2度先唔見 =V=

-V-咁都冇理系人地偷呀..
系咪跌左系邊吾知呀

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 zero` 於 2006-10-5 06:08 PM 發表

-V-咁都冇理系人地偷呀..
系咪跌左系邊吾知呀

因為果時7A班黎左我地班課室上堂 =口=
點會無啦啦咁多人跌野=口=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 SuzukiMiyako 於 2006-10-5 06:09 PM 發表

因為果時7A班黎左我地班課室上堂 =口=
點會無啦啦咁多人跌野=口=

咁有冇CHECK到7A班人有偷野呀

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 zero` 於 2006-10-5 06:10 PM 發表

咁有冇CHECK到7A班人有偷野呀

放學先報失
所以暫時唔知

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 SuzukiMiyako 於 2006-10-5 06:10 PM 發表

放學先報失
所以暫時唔知

-V-無奈

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 zero` 於 2006-10-5 06:12 PM 發表

-V-無奈

不過劉SIR話
可能"佢"LUNCH TIME就拎左返屋企啦 =口=..
好大機會CHECK唔到

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 KiTMinG911 的帖子
我果班都有人唔見錢+貼紙相...但係銀包係度
話說係上PE堂之前...我個FD張佢個銀包放左係D 3入面姐住
但係當佢放學行緊去搭車番屋企果陣發現銀包入面果$300同埋貼紙相都唔見晒
我PE係最尾果兩堂...之後好似有D排球隊既人入左黎
D人超變態囉....連貼紙相都偷..係咪有病-口-

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...