加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 班際歌唱. ..
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 【WHITE】駒 的帖子
咁勁Ar??????

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 林[邦] 的帖子

QUOTE:
原帖由 林[邦] 於 2006-12-20 09:18 PM 發表
屌佢,,你知唔知呀,,佢係同我講架

我果時唔知做咩野唔打鳩佢,,

後尾諗返,,,真係好想打柒佢呀

頂佢,,,佢地就快比車撞架啦,,,抵佢地死=3=

陳永健呀= ="

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 `癲婆_旋 的帖子
我 地 | b 攞 左 3 個 獎,,,
F.1 既 第 二 .. 合 作 .. 同埋,, 全 場 總 第 二,,
都 唔 明 點 解 會 俾 |c 攞 第 一 架,,,>  <"
超 唔 抵 囉 !~

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 [`CHIN-] 的帖子
今日個賽果真係有少少唔掂!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 RAIn屎 的帖子
我都覺D賽果超唔掂!!!

F.3第1應該係3C,,,
起碼我覺得好聽過其他先LO,,,,
3B真係好難聽!!!
同埋D人好衰格,,,,
咁都有第1,,,真係O哂,,,,
F.2第1我覺得係2C,,,
佢地根本就係唱得好過2A{我果班}同2E,,,
F.1我無野講,,,
都係覺得1A係最好LO,,,,

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 YAN:D 的帖子

QUOTE:
原帖由 rain306 於 2006-12-20 11:13 PM 發表

3B真係好難聽!!!
同埋D人好衰格,,,,
F.1 ...

多謝XD ''    我都估唔到我地班一個獎都冇 ''
明明唸住3C一定有獎拎-V- //  唉 ''
多謝你既支持 XD

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 不能顯示名字 的帖子
雖然kai謬同學真係仆.街姐.....
但係都唔撚洗咁撚樣講撚埋d咁撚樣既野架
真係想佢地比火車撞,撞到去9龍塘直接轉車坐地鐵再比地鐵車
車返黎太和再碌多幾下,再比我地唔覺意踢多幾下
  /\
 /||\
  ||
痴撚左線,9唔撚答8

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 青鳥★ 的帖子
由得佢地啦 ...
佢地好過份

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 蘇蘇 的帖子

QUOTE:
原帖由 rain306 於 2006-12-20 11:13 PM 發表

3B真係好難聽!!!
同埋D人好衰格,,,,
F.1 ...

thx!!你咁支持我地班(1a),但是因為評判話講錯,(其實是1c),搞到好樣衰,又比人笑,我地覺得自己真是唱得不錯,不過唔緊要,仲有人會支持我們的!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ‥∮秋雨∮‥ 的帖子

QUOTE:
原帖由 蘇蘇 於 12/21/06 20:33 發表

thx!!你咁支持我地班(1a),但是因為評判話講錯,(其實是1c),搞到好樣衰,又比人笑,我地覺得自己真是唱得不錯,不過唔緊要,仲有人會支持我們的!!

冇錯!!!我都係覺得1a唱得最好,都唔知點解會比1c
1c唱得勁難聽(講真)

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...