加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 班際歌唱. ..
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 蘇蘇 的帖子
秋雨,你是不是f.1 ?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 林[邦] 的帖子

QUOTE:
原帖由 蘇蘇 於 2006-12-21 08:33 PM 發表

thx!!你咁支持我地班(1a),但是因為評判話講錯,(其實是1c),搞到好樣衰,又比人笑,我地覺得自己真是唱得不錯,不過唔緊要,仲有人會支持我們的!!

是實呀=3=
但係好過我地點3e啦,,

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 RAIn屎 的帖子

QUOTE:
原帖由 蘇蘇 於 2006-12-21 08:33 PM 發表

thx!!你咁支持我地班(1a),但是因為評判話講錯,(其實是1c),搞到好樣衰,又比人笑,我地覺得自己真是唱得不錯,不過唔緊要,仲有人會支持我們的!!

我覺得你地{1A}好慘,,,
個評判咁都可以講得錯,,,
講錯左全場都笑你地班,,,,,

雖然你地{1A}承接唔到我地上年{1A}GA勁野,,,
但係唔緊要NA=]
當豪俾佢地!!!
自已心知就得架NA=]

PS:咁難聽都拎到獎,,,
     好彩個評判走得快-3-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 大恩 於 2006-12-20 11:25 PM 發表

多謝XD ''    我都估唔到我地班一個獎都冇 ''
明明唸住3C一定有獎拎-V- //  唉 ''
多謝你既支持 XD

好唔抵牙你地!!!
果班人賤到嘔,,,

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

3B = {賤LAY}
人地咁慘都係到嘈嘈嘈,,,
遲D佢死GA話,,,
玩{I-SEE CHW區} GA人真係要走去講9佢!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

我諗3E成班都係因為無左個咁好GA FD而無哂心機唱,,,,,

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 YanYan~ 的帖子
我地個班(1a)真係好慘lo~~
個評判唔想我地個班拎獎,
都唔駛讀錯~~
令到我地噤樣衰!!
1c拎到獎, 話我地個班好抵死!!
now  唸番起,真係好生氣!!!!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

回復 #26 rain306 的帖子

55!!
如果個個噤好的 一起唱,
我唸應該會更加突出!!!
你地話係唔係ar?????

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

回復 #1 大恩 的帖子

d評判都唔知道佢地聽d咩!!!!
唱得好d就冇獎拎,唔好聽的,就有獎拎,
有獎拎個d人,就係噤話其他班唱我有幾難聽!!!
依家我都好唔憤氣ar!!!!!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

回復 #23 rain306 的帖子

我地個班承接唔到你地個班,sorry   ar~~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...