加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 班際歌唱. ..
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 林[邦] 的帖子

QUOTE:
原帖由 HEi 於 2007-1-8 07:24 PM 發表

跟住陞哥lunch先搞野,走去兇鳩佢..”跟住條友勁無奈,超撚搞野,我仲大聲唱歌tim∼

咁佢真係好抵死呀MA,,,陞哥兇鳩佢係岩既,,,

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 YAN:D 的帖子

QUOTE:
原帖由 HEi 於 2007-1-8 07:04 PM 發表
嘩,你班友仔呀,係人背後講人壞話咁缺德@@”

又唔預我””我係超級超級憎3b囉,條陳永健『冷』係型咁,牙杰佩白色眼鏡佢又佩,佩左成年幾啦,佢依家先佩,最唔鋸陸運會,班際4x4幾串呀”

講 ...

個條陳永健. .. 又賤又跟風. ..`
真係以為佢自己個班唱得好好聽咩. .. 收皮啦=0=. ..
搵日我地3c & e ` 一齊走去嘈九鳥佢

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 HEi 的帖子

QUOTE:
原帖由 YAN:D 於 2007-1-8 08:01 PM 發表

個條陳永健. .. 又賤又跟風. ..`
真係以為佢自己個班唱得好好聽咩. .. 收皮啦=0=. ..
搵日我地3c & e ` 一齊走去嘈九鳥佢

我一個夠做啦,人多手腳亂

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 HEi 於 2007-1-8 08:16 PM 發表

一丁友唔好玩既. ..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 HEi 的帖子

QUOTE:
原帖由 YAN:D 於 2007-1-8 08:47 PM 發表

一丁友唔好玩既. ..

我嘈人唔係為左玩嫁=0=”

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 HEi 於 2007-1-8 08:52 PM 發表

我嘈人唔係為左玩嫁=0=”

佢咁賤. .. 玩下佢都好呀=0=. ..`
一丁友走去串. ..` 不如成班去嘈佢 . ..`
有機會你去做佢=0= ''

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 HEi 的帖子

QUOTE:
原帖由 YAN:D 於 2007-1-8 08:55 PM 發表

佢咁賤. .. 玩下佢都好呀=0=. ..`
一丁友走去串. ..` 不如成班去嘈佢 . ..`
有機會你去做佢=0= ''

我依d文明人黎嫁,唔輕易動手嫁,淨係氣勢或者齋用個口都ko佢啦...”

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 HEi 於 2007-1-8 08:57 PM 發表

我依d文明人黎嫁,唔輕易動手嫁,淨係氣勢或者齋用個口都ko佢啦...”

哇. ..  你一講文明人搞到我唸起歷史. ..
讀得多歷史讀上腦. .. 太愛歷史-0-. ..
好. .. 番到去你識下用你既氣勢來兇佢睇下 xd ''

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 HEi 於 2007-1-8 08:16 PM 發表

唔好啦,,做人唔叫我,,點得架??

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 HEi 於 2007-1-8 08:57 PM 發表

我都係

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...