加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 已離世. .. 無能為力 ''
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 YAN:D 的帖子
已離世. .. 無能為力 ''

唔知有邊個去左繆志豪個追思會. ..''
我發覺好多人都好冷血. ..''
3E. .. 堅持住呀 `

本身想去個追思會. ..
但係最後入左去寫左張慰問卡就走左. ..
難道你身邊的人離世. ..
你不會難過嗎 ?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 [`CHIN-] 的帖子
我冇去,,

BUT聽到佢離世的消息都有唔開心,,

3E班的唔好唔開心啦!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 雪霜 的帖子
冇去牙!!!

天個下咁~

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙姿* 的帖子
好慘牙佢...得14歲炸,,
點解佢咁吾好彩嫁!?
我同佢吾熟,,不過刀好難過牙....
追思會想去但要去CHOIR聯歡會...
唉..佢D好朋友...吾好吾開心喇...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 JoDy~ 的帖子
我雖然唔識佢,但都希望佢D FD 同3E班唔好咁傷心...........

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Heyo. 的帖子
我都唔識佢,,
但係我都想3e唔好咁唔好開心,,

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 林[邦] 的帖子
好啦,,多謝大家支持我地班,,我地班會冇事架

主懷安息啦,,繆豪,,我永遠都會記住你呢個好兄弟!!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 RAIn屎 的帖子
雖然唔識佢,,,
但係聽到有D可惜LO,,,,
見到好多3E GA人喊=(
我諗E D情況無人想GA,,,,
BECAUSE我小學都經歷過,,,
所以我知E種感受有幾難受,,,,

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 青鳥★ 的帖子
我有去到.,.,好多人喊 ...
男都有 ....
希望大家經過佢呢件事後..
更加識得珍惜,知道生命可貴=[

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 用戶name 的帖子
我都唔識佢
BUT 我個班KNOW HE D人ALSO 喊 咗
他可憐AR...14歲炸...

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...