加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 可能係騙局,算把啦....
載入中 ...
ctoduck888
初生嬰兒

會員編號 71530
精華 0
積分 590
帖子 21
威望 0 點
I-See幣 11177 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-11-13
註冊天數 6748
狀態 離線
  只顯示 ctoduck888 的帖子
可能係騙局,算把啦....

原因:
1)呢位GMXX堅稱自己已經失業,但竟然仲可以控制到呢game,仲話如果你地出得起錢可以改做免費server,真係神乎奇技!
2)"2萬蚊賣斷比你地" 係出係呢位GMXX口中,我唔相信一小職員亂up D咁既野
3)呢位GMXX一直表示只願意係網上同大家聯絡,電絡與面議均拒絕,背後動機何在?
4)大家唔覺得呢一.兩年(呢隻game/呢間公司)好似得佢一個做野?

我好耐冇玩la,近排上黎先知發生咁大件事,我覺得有好多疑點存在,希望大家唔好墮入騙局!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小熱血
壇主

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天    勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See六年章
勳章介紹:註冊天數滿2190天  

會員編號 1
精華 3
積分 35890
帖子 26070
威望 6 點
I-See幣 104428 錢
GAME幣 1396 個
口水 5155 滴
MSN宣傳 2366 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 255
註冊 2004-9-1
註冊天數 7186
狀態 離線
  只顯示 小熱血 的帖子
貴會員就說得對吧
真的是前言不對後言

提交你對i-see的寶貴意見

"I-See一年章"申請處
"I-See兩年章"申請處
"I-See三年章"申請處
"I-See四年章"申請處

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
△▲▽▼招家人& FD..xd△▲▽▼(new)
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
cicky82089
吹水學徒
禁止登 6

會員編號 97811
精華 0
積分 4415
帖子 2350
威望 8 點
I-See幣 33342 錢
GAME幣 49633 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-1-5
註冊天數 6695
狀態 離線
  只顯示 cicky82089 的帖子

QUOTE:
原帖由 ctoduck888 於 2007-1-11 06:51 PM 發表
原因:
1)呢位GMXX堅稱自己已經失業,但竟然仲可以控制到呢game,仲話如果你地出得起錢可以改做免費server,真係神乎奇技!
2)"2萬蚊賣斷比你地" 係出係呢位GMXX口中,我唔相信一小職員亂up D咁 ...

有好多野或許在isee唔方便講,我深信呢位gm人兄未必係你地咁諗既,
應該將件事正面睇,起碼呢位gm暫時都重係義工中,至於呃唔呃就容後再講,
按現有馬場的而且確係十死冇生,不過呢位gm重係死守中,一定係有D難言之忍.
現情況都好明朗就係D玩家重想再玩就為有自己夾錢頂住個server先,往後就每月靠點咭D錢泥頂月租.
咁係呢D情況下都係一個願打一個願捱,講深D都係願者上釣與人無尤.
咁有無錢落到袋大家有目共睹,我並唔係幫gm講說話,我只站在中間角度去睇...咁你明唔明...!

頂部
sting
初級會員

會員編號 74681
精華 0
積分 1003
帖子 190
威望 0 點
I-See幣 12950 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-19
註冊天數 6741
來自 明日之後
狀態 離線
  只顯示 sting 的帖子
同意白生說法^^

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...