加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 系d到玩既人...邊個最中2昆post??
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 [[童] 的帖子
洗吾洗講定SOR'牙}}=^=""

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 *____s!UwA] 的帖子
算喇...
咁樣都幾好..
吾嗌咪好LOR..
傾下計就算...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 [[童] 的帖子

QUOTE:
原帖由 sUkWa]] 於 2007-2-16 08:17 PM 發表
算喇...
咁樣都幾好..
吾嗌咪好LOR..
傾下計就算...

聽你話\\"??

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

係牙...>V<

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子

QUOTE:
原帖由 。EviL╭小白♂ 於 2007-2-13 08:35 PM 發表

你又知..我上面個個post擺明就係話人架啦..咩你心照..我個post d字都多過你個d啦..

仲話人呃post..lee個時候一定要版主改版x啦..冇解..d人係咁..成日係到講有口話人冇口話自己..

人本身都係咁架啦..你唔 ...

多 字 大 撚 晒 牙?!"

作 文 都 吾 一 定 多 字 就 勁 晒 \/\/0***'

好 似 你 咁 Up一 大 堆 廢 話 都 扣 晒 分 喇!!"

咁 多 字 託 咩 ?!"

咁 我 話 你 晒 位 都 得 喇..."

!!o|\|9!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 。EviL╭小白♂ 於 2007-2-14 10:04 AM 發表

睇完你個post之後覺得仲無奈lo....針對!?..你自己咋..我從來都冇針對過你地..

只不過你地成日回人地d post..係第一個標題到..所以我先回姐..

咩青山openday!?..我又冇講過話打得少過我就當係呃post..
...

暉 暉 講 得 好 岩 囉!!

你 有 口 話 人 冇 口 自 己~*

你 講 野 都 吾 大 腦 gE?!"

個 大 腦 生 屎 同 吾 到 咩?!"

一 定 要 端 午 節 先 講 得 屈 原 嫁?!"

咁 我 話 好 想 快 d 聖 誕 節,,,

好 掛 住 聖 誕 老 人,,,*+

系 咪 又 要 系 聖 誕 節 講 牙 ?!"

0|\|9"

講 依 D 都 要 睇 時 間= ="

你 都 好 |_u|u姐-口-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

T0:。EviL╭小白♂

你 知 喇,,,

我 高 貴 大 方 原 諒 你 對 我 D f|) 子..."

仲 有 我 好 好 人 嫁 "+

送 個 你 一 定 岩 ge 野 喇"
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.

.
.

青 山 電 話 : 2456711|

系 咪 勁 岩 你 呢 ?!"

多 謝 我 喇*+

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 。EviL╭小白♂ 於 2007-2-14 10:04 AM 發表

睇完你個post之後覺得仲無奈lo....針對!?..你自己咋..我從來都冇針對過你地..

只不過你地成日回人地d post..係第一個標題到..所以我先回姐..

咩青山openday!?..我又冇講過話打得少過我就當係呃post..
...

話e d你都講得出?!
真係吹你吾張?!(可能你冇得再張la,因為而經太張)
打機會同學校有關?!
你騙我嗎?!
我番學校問下d ms 睇下打機關吾關學校事
你打機lose 左吾同學校有責任哄番你??
你打機win 左吾同學校要獎勵你??
你打機打傻左 吾通要學校比番d醫藥錢你牙媽??
你打機死左    吾通又要幫你比埋棺材錢??
你咪傻la
打機關學校事??
你用下你個腦la
你如果係叫人"吾好打咁多機 吾係就學業退步"
我地都吾會點話你
你問人地幾多lv
你幫到人咩??
講個lv數比你聽
佢地就會高分??
全級第一??

你既新發明bo
原來問人幾lv就可以高分
你發明左 e樣野
做咩吾同學校d老師講可以幫左學生??
咁城間學校咪全港第一lor
做咩吾話比d ms 牙sir聽牙
洗吾洗幫你講牙
仲要話係你發明牙??
洗吾洗??

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ◆牙華+ 於 2007-2-15 05:55 PM 發表

算喇...
人地吾係大...
只係發達姐...
就原諒下人...
當住人地係人妖喇...
(KAKA...講笑咋...)

複 基?!*

係 個 話 就 吾 會 林 喇-33333333-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

吾好咁諗人...
你諗歪左喇!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...