加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉]] 12星座變心天文台
載入中 ...
〝Eva
初級會員
亂之四天王

會員編號 300873
精華 0
積分 380
帖子 145
威望 0 點
I-See幣 12564 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-7
註冊天數 6373
來自 #亂亂一族#
狀態 離線
  只顯示 〝Eva 的帖子
轉]] 12星座變心天文台

白羊座警報:態度急變

白羊座D情人唔多識講大話。如果佢有變心打算,首先會表現出蟈N係態度上對你敷衍了事,可能失約或者唔再打電話俾你。總之,態度一變就係佢變心警訊

金牛座警報:品味改變

雖然好難將金牛座同變心聯想埋一齊,不過一旦佢地D飲食習慣或者著衫D品味改變得好大,就係危險龠H徵。當佢有D咁幭雂お氶A十之八九係變心咯。

雙子座警報:講話方式變哂

雙子座變心率相當高。變心警號經常出現響佢地最叻鴾f才度,好似講洘珩葴D改變哂。呢種變化非常微妙,不過如果你留心多D,一定可以發覺佢D鬼馬

巨蟹座警報:變得懶溫柔

巨蟹座D人溫柔而又感情豐富,相對佢地對於變心儭o惡感非常強烈。所以巨蟹座D人一旦有左第二個,會變得非常溫柔,因此好容易就發覺

獅子座警報:自誇次數減少

獅子座D人鐘意誇耀自己。假如獅子座D人開始一味講其它洁A咁就係佢注意力轉移去左第二度屪瓴琚F極有可能暗示佢已經變心咯。

處女座警報:正經認真咁同你講電話

處女座D人有強烈倫理觀念,認為變心係唔得翵ヾC所以,當佢想極力掩飾某D事黈伎J,用正經到死嚜y氣同你講電話,就表示非常危險啦.

天秤座警報:成人話自己好忙

天秤座D人絕對唔會令自己俾人話係衰人。所以如果另有新歡,一定絕口不提,只會話自己好忙,用呢種消極方式去拒絕你,夠哂狡猾哩!

天蠍座警報:對你D態度惡化

天蠍座係最唔可能變心麍P座。不過如果佢D態度突然惡化,講D說話突然變得粗魯火爆,咁就係危險先兆。係佢極力想掩飾自己麊嶀腄A情緒非常唔安定。

人馬座警報:突然失去聯絡

變心率相當高D人馬座,一旦鐘意左其它人,會完全不顧後果,把全部精力轉向新歡。所以,如果佢突然同你失去哂聯絡,咁就表示玩完!

山羊座警報:成績一落千丈

認真踏實山羊座一旦變心,會開始處於浮躁不安麊牯A,會犯一D平常絕唔會犯錯。例如唔記得帶洁B成績退步等等,都係佢變心徵兆。

水瓶座警報:興趣改變

好奇心強鴾聹~座,一旦有左新對象,往往好奇心同新鮮感驅使下,習慣會有所改變,往往就係佢變心一大訊號。

雙魚座警報:講出其它人個名

完全唔識講大話屩驤蔭y,一旦有左第三者,遲早會鄖末秅孜℅縞X個個人鵀W,表示佢已經移情別戀。總之,雙魚座D人係襟唔住佢地變心祕密謘C

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
巴黎之冬 ({-kaTr INa ♧;!`)
吹水師父
鄍良•迷滼腡譂Ry

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 206200
精華 0
積分 15832
帖子 9183
威望 0 點
I-See幣 63701 錢
GAME幣 54660 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2006-8-28
註冊天數 6594
來自 ♧ ﹡墮落凡間的娃娃`` ..
狀態 離線
  只顯示 巴黎之冬 的帖子

完全唔識講大話屩驤蔭y,一旦有左第三者,遲早會鄖末秅孜℅縞X個個人鵀W,表示佢已經移情別戀。總之,雙魚座D人係襟唔住佢地變心祕密謘C

係牙,,,都係嫁,幾準喎..

QUOTE:

QUOTE:

QUOTE:

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
平凡的我
認證會員
最鍾意睇電視 & Stephy

會員編號 207819
精華 0
積分 2248
帖子 967
威望 0 點
I-See幣 14504 錢
GAME幣 1472 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-9-2
註冊天數 6589
來自 我娘親
狀態 離線
  只顯示 平凡的我 的帖子
處女座警報:正經認真咁同你講電話

處女座D人有強烈倫理觀念,認為變心係唔得翵ヾC所以,當佢想極力掩飾某D事黈伎J,用正經到死嚜y氣同你講電話,就表示非常危險啦.

我唔明佢0既意思..........

頂部
詠恩
初級會員

會員編號 300498
精華 0
積分 428
帖子 107
威望 0 點
I-See幣 11230 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-6
註冊天數 6373
狀態 離線
  只顯示 詠恩 的帖子
白羊座警報:態度急變

白羊座D情人唔多識講大話。如果佢有變心打算,首先會表現出蟈N係態度上對你敷衍了事,可能失約或者唔再打電話俾你。總之,態度一變就係佢變心警訊

頂部
Iady
高級會員
※Forever※

會員編號 246908
精華 0
積分 1499
帖子 696
威望 0 點
I-See幣 13607 錢
GAME幣 105 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-14
註冊天數 6486
來自 ※薔薇之國※
狀態 離線
  只顯示 Iady 的帖子
雙子座警報:講話方式變哂

雙子座變心率相當高。變心警號經常出現響佢地最叻鴾f才度,好似講洘珩葴D改變哂。呢種變化非常微妙,不過如果你留心多D,一定可以發覺佢D鬼馬

頂部
﹋想望的天空☆
高級會員

會員編號 302428
精華 0
積分 1488
帖子 578
威望 0 點
I-See幣 14814 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-4-9
註冊天數 6370
來自 你的心~。
狀態 離線

=         =怎感覺好像是自己大嘴巴...

頂部
amysakurawong
初級會員

會員編號 309425
精華 0
積分 450
帖子 106
威望 0 點
I-See幣 11219 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-23
註冊天數 6356
狀態 離線
  只顯示 amysakurawong 的帖子
山羊座警報:成績一落千丈

認真踏實山羊座一旦變心,會開始處於浮躁不安麊牯A,會犯一D平常絕唔會犯錯。例如唔記得帶洁B成績退步等等,都係佢變心徵兆。
幾似wo_0-~
講得幾準

頂部
scorpi
嬰兒上路

會員編號 303800
精華 0
積分 343
帖子 68
威望 0 點
I-See幣 11052 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-12
註冊天數 6368
狀態 離線
  只顯示 scorpi 的帖子
天蠍座警報:對你D態度惡化

天蠍座係最唔可能變心麍P座。不過如果佢D態度突然惡化,講D說話突然變得粗魯火爆,咁就係危險先兆。係佢極力想掩飾自己麊嶀腄A情緒非常唔安定。

hi有咩就call我啦
msn:scorpiolove_@hotmail.com
頂部
k明仔
初級會員

會員編號 309449
精華 0
積分 570
帖子 137
威望 0 點
I-See幣 12495 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6356
來自 l-see
狀態 離線
  只顯示 k明仔 的帖子

變心率相當高D人馬座,一旦鐘意左其它人,會完全不顧後果,把全部精力轉向新歡。所以,如果佢突然同你失去哂聯絡,咁就表示玩完!
好搞野wo

[url=http://www.fx-word.com][img]http://www.fx-word.com/img1/20070425/1177473646E.gif[/img][/url]
頂部
k明仔
初級會員

會員編號 309449
精華 0
積分 570
帖子 137
威望 0 點
I-See幣 12495 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6356
來自 l-see
狀態 離線
  只顯示 k明仔 的帖子

好搞野wo

[url=http://www.fx-word.com][img]http://www.fx-word.com/img1/20070425/1177473646E.gif[/img][/url]
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...