加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 說夠了沒!? (純粹發洩)
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 SKY-`Aquarius 的帖子
說夠了沒!? (純粹發洩)

你知不知道你們討厭極了?

一日到黑淨係識講, 中三啦...乜乜物物...
可能我係果d唔鍾意常規既人,
次次聽到都超反感囉!你估中三就大晒啦喎?
駛唔駛咁緊張?可能你地會話, 再唔努力第時就冇晒前途咁
我想講!就算過到中三又點?過到中五又點?過到中七又點?
讀埋大學又點?
都冇咩可以點!!

你地覺唔覺得自己只係一味識俾壓力我地?
物極必反呢個理論應該聽過掛?

人生不同階段都有不同難關架啦
你估緊張就得架啦?
況且, 真係好想知你地只係做d門面功夫定係真心!
我唔認為你地個個科科老師都咁講,
就代表我地同學既成績一定會進步..就算你地唔講..
亦唔代表我地會退步.

唔該你地唔好o係我地想駁你既時候話我地仲細, 唔識諗;
亦唔該唔好o係我地想休息下果陣, 話我地已經好大個, 要爭取時間讀書...
究竟你地邊句真, 邊句假?
就連老師都透現到成年人既虛偽出黎...
我覺得你地一d都唔配做一個老師囉!

不過咁,
又唔怪得你地既, 你地既老師咪一樣好似你地而家咁樣教我地,
所以咪教出一班咁既人囉....
可能我第時都會成為佢地成員之一...

我只係想o係我未有呢種思想之前, 留返呢一篇野作為紀念...

that's all.-_-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子
(鼓掌)

講得好..我同意..
特別是某幾個..最黑人憎-V-
成日話再吾努力你地就番屋企..-V-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 參謀殿; 於 2007-10-8 01:28 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
(鼓掌)

講得好..我同意..
特別是某幾個..最黑人憎-V-
成日話再吾努力你地就番屋企..-V-

謝-v-'
我覺得我是有點離題的-__-

而家原校升唔到又唔係會死.
況且又唔係整走幾呀百個..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 -★nga. 的帖子
我到中4d老師日日會考日日會考日日會考
仲話你地系4b比人差d就仲+要努力- -
原黎4c最后果個121- -

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 KiTMinG911 的帖子

QUOTE:
原帖由 大雅囉 於 2007-10-8 03:52 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

121果個係邊個

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 大雅囉 於 2007-10-8 03:52 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

4C最後果個121-V-
好玩野下BO..
我下年都吾知入吾入到4C-V-
SO以都+D油..-V_

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 KiTMinG911 於 2007-10-8 17:50 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

121果個係邊個

謝健朗- -

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 參謀殿; 於 2007-10-8 18:08 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

4C最後果個121-V-
好玩野下BO..
我下年都吾知入吾入到4C-V-
SO以都+D油..-V_

4a 就63 差得不夠遠- -

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:

唉其實中二開始已經係成日會考啦-.-
XYZ#%$#^*%*&*-.-
121...仲有冇後d

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 大雅囉 於 2007-10-8 06:59 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

4a 就63 差得不夠遠- -

如果以我舊年最後排名
我入到4a喎岩岩好XD

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...