加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [全新出售] 售.特價有好評-((法國COVERTLY KISS))費洛蒙香水-吸引異性`'$180/50ML.$50/10ML
載入中 ...
mantszc
初級會員

會員編號 59850
精華 0
積分 150
帖子 276
威望 0 點
I-See幣 13351 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-10-23
註冊天數 6787
狀態 離線
  只顯示 mantszc 的帖子
售.特價有好評-((法國COVERTLY KISS))費洛蒙香水-吸引異性`'$180/50ML.$50/10ML

---------------------------------------表*
-交收方法*面交’或郵寄
-交收定點*最好將軍澳線∼之後就觀塘∼大致上所有MTR都可以!
-聯絡方法*MSN:SIUTING-1225@HOTMAIL.COM / PM!

---------------------------------------表*

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

-超特價最低價***

-「法國COVERTLY KISS」*強效女用費洛蒙香水-吸引異性`'

-50ml

-50ml/瓶

<用法及用量>

在身前(如頭髮,衣服,身等)15分鐘見效!

用法一、男女房事:性事前適量噴在女方身前(或在被單、床單上),15分鐘見效;

除用法一外,亦可適量噴於女性腋窩、胸部、耳後、脖頸或手腕等部位;

用法三、用於女性自慰:自慰前適量噴於身前(或在被單、床單上),15分鐘見效;

用法四、用于公共場合:先以微量噴於掌心,之後塗抹於腋窩、胸部、耳後、頸或手腕等部位。

<成份>
香素加強烈助情因子Covertly Kiss原液(含專利成份Ceromones)

輔助香調:綠香、木香(黑色);
輔助前調:佛手柑、黑茶蔗子、格蓬;
輔助中調:薄荷葉、丁香、小豆蔻;
輔助後調:柏木、岩草蘭、檀香木、煙草。

<產地> 法國

-呢隻我自己都有用緊,,隻味系超正*聞左會上引``

-以前我系用開ANNA SUI既香水的,,,

-自從朋友推介我用呢隻法國COVERTLY KISS之後,,

-我就冇再用ANNA SUI啦* 點解?因為呢隻真系好香囉,,,-3-*

-仲有,,,多左男仔接近呢,,,吾系講笑,,,,>3<

-連我男朋友都話呢隻味香,,,佢都鍾意WO*

-價錢平用量多,,,買返支返屋企試下啦*<3

-$220/50ML*

-已經減價左了,,,就到聖誕啦!

-呢隻用左幾個月都KEEP住用吾轉,,

-原因?因為真系掂囉!

-系到我亦都賣左幾支了,,,

-而家次次同親男朋友出街,,,佢都叫我嘖,,

-我冇嘖佢都叫我嘖返,,佢話佢聞到上左引,,A_A

-1支日日嘖,,,都可以用到半年咖啦,,,

-但我一日嘖幾次,,所以4個月到就用完嚕,.,

-我而家都仲有貨系到,,有心買的'

-就快D聯絡我啦'!

THANS*w:003:

只系想買D試既客仔可以同我講,,,,

我可以分返D比你地,,,

但最少要買10ML*

10ML只要$50蚊''>3<

THX/\/\*

50ML’$180

10ML’$50

點解減左$40甘多?'

吾系因為賣吾出,,,而系因為得返3支系到`*

想盡快清埋佢,,再入過呢*! 因為見好多人都幫襯,,

多謝甘多位`所以決定平D賣'希望大家系除夕夜`元旦*以及黎緊既新年`情人節*

都可以香嘖嘖甘出去見人*>3<

優惠期有限,,,呢個價錢只會HOLD到'1月2日!

1月3日將照原價再售∼鍾意既幫我買埋佢啦!!THANS^^

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
mantszc
初級會員

會員編號 59850
精華 0
積分 150
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6787
狀態 離線
UPUPUPUPUPUPUUPUPUP*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
mantszc
初級會員

會員編號 59850
精華 0
積分 150
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6787
狀態 離線

頂部
mantszc
初級會員

會員編號 59850
精華 0
積分 150
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6787
狀態 離線

頂部
mantszc
初級會員

會員編號 59850
精華 0
積分 150
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6787
狀態 離線

頂部
mantszc
初級會員

會員編號 59850
精華 0
積分 150
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6787
狀態 離線
UPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUP*

頂部
mantszc
初級會員

會員編號 59850
精華 0
積分 150
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6787
狀態 離線

頂部
mantszc
初級會員

會員編號 59850
精華 0
積分 150
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6787
狀態 離線

頂部
mantszc
初級會員

會員編號 59850
精華 0
積分 150
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6787
狀態 離線

頂部
mantszc
初級會員

會員編號 59850
精華 0
積分 150
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6787
狀態 離線

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...