加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 薰衣草の戀(原)
載入中 ...
傻狗怡
初生嬰兒

會員編號 341006
精華 0
積分 280
帖子 37
威望 0 點
I-See幣 11176 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-2
註冊天數 6144
狀態 離線
  只顯示 傻狗怡 的帖子
薰衣草の戀(原)

男主角
翼天夜:天浩雙胞胎細佬,陽光男,好中意打籃球。16歲
翼天浩:天夜雙胞胎呀哥,大家公認既校草,成績好到不得了,年年考第一。佢係一個好溫柔既男仔~中意玩中提琴同鋼琴。16歲
李健朗:天夜,天浩表弟,超中意跑車。16歲
陳卓豪:陽光男二號,中意'哈'希宜。16歲
樂奕熙:希宜呀哥,自稱"戀愛顧問"18歲
凌星:希宜表哥,自戀狂,一個好專業既演員。23歲

女主角
樂希宜:佢有一把金色既曲髮(短),紫色水汪汪大眼,唔係混血兒。性格堅強,中意帶一條月亮'吊咀'頸鏈,係佢呀媽死前既遺物,佢可以帶被希宜好運。16歲
黃希程:佢有一對水色既大眼,英法混血兒。佢冇咩朋友,成日自己一個,直到.......................16歲
李曉淇:諾欣既妹妹,成日都笑,中意着粉紫色既裙。16歲
李諾欣:曉淇既姐姐,成績好但係冇天浩咁好。16歲

其他人
翼天宇:天夜,天浩老豆。天翼集團老闆。
蘇嘉嘉:天夜,天浩,健朗係英國識既朋友。中意天夜,恨希宜。16歲
易慧儀:蘇嘉嘉死黨,中意卓豪恨曉淇。16歲
樂校長:仙人掌高中既校長,佢有個妹妹,係茉莉女高做校長,佢地其實係......................

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
傻狗怡
初生嬰兒

會員編號 341006
精華 0
積分 280
帖子 37
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-2
註冊天數 6144
狀態 離線
  只顯示 傻狗怡 的帖子
££££££££故事開始££££££££
(1)[奇怪的夢,但又似曾相識!?]
係一個狂風暴雨,雷電交加既夜晚,一位中年女人&男人拖住一個男仔同女仔行去前面個間大屋,就到既時候突然有道雷打係大屋後面,令到呢屋好似變左一間好恐怖既鬼屋。
'叮噹叮噹~'
一位女傭黎開門:請問你地係邊個呢?
女人:我地.................
忽然有把好嚴肅既男聲係屋入面叫到:比佢地入黎!
女傭:係老人,請進~
女人:唔該~
跟住個女人帶佢個女去一間房到。
'咯咯'
'入黎啦~'
一打開道門,入面有3個男仔,其中一個話:姨姨~你點會黎既?
女人:姨姨帶我個女黎同你地玩~希宜~
女仔:係~
個3個男仔見到呢個咁可愛既女仔呆左,心入面諗:佢好可愛呀~
女人:希宜~你同佢地慢慢玩啦~媽咪有d野做,應間黎接你~
希宜:知道~
跟住個女人就走左啦~
希宜:你地好呀~我叫樂希宜,你地呢~
"我叫xxx"其中一個小男孩答希宜。小男孩有一對深藍色既大眼,黝黑的頭髮,皮膚白皙同天使差唔多。希宜諗。
"我叫yyy''呢個小男孩同頭先個個小天使一樣樣,只係冇小天使咁乖個樣,似小惡魔。希宜諗。
"我叫zzz"最後呢個小男孩比較可愛希宜諗。
注:以上的xxx,yyy同zzz唔係原名。
希宜:不如我幫你地改個花名呀~xxx叫小天使,yyy叫小惡魔,zzz叫小可愛,好唔好?
小天使:冇問題
小惡魔:襯我
小可愛:點解我個名咁女仔嫁?
希宜:唔知呀~我覺得好岩你喎~
小可愛:算~
跟住佢地就係咁玩啦。

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
妹老婆.3.
吹水學徒

會員編號 406913
精華 0
積分 2257
帖子 1146
威望 0 點
I-See幣 8871 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2008-2-16
註冊天數 5914
狀態 離線
  只顯示 妹老婆.3. 的帖子
sup,,''sup''
正的再po ba,,,

頂部
ffu;)
吹水新手

會員編號 188516
精華 0
積分 10369
帖子 3242
威望 3 點
I-See幣 14476 錢
GAME幣 260 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-7-12
註冊天數 6498
狀態 離線
  只顯示 ffu;) 的帖子
系咪自己作架^v^? support you呢;]

頂部
傻狗怡
初生嬰兒

會員編號 341006
精華 0
積分 280
帖子 37
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-2
註冊天數 6144
狀態 離線
  只顯示 傻狗怡 的帖子

QUOTE:
原帖由 FU;) 於 2008-2-20 10:49 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
系咪自己作架^v^? support you呢;]

緊係自己作嫁啦~
又唔係真人真事

頂部
傻狗怡
初生嬰兒

會員編號 341006
精華 0
積分 280
帖子 37
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-2
註冊天數 6144
狀態 離線
  只顯示 傻狗怡 的帖子
唔好意思,我會將呢個po 番去
'愛情小說區,請留意

頂部
ffu;)
吹水新手

會員編號 188516
精華 0
積分 10369
帖子 3242
威望 3 點
I-See幣 14476 錢
GAME幣 260 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-7-12
註冊天數 6498
狀態 離線
  只顯示 ffu;) 的帖子
此po已轉往愛情小說區 因此將lock此po

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...