加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: [其他] del  (單選) 本次投票已結束 [參與投票的會員]
1.嬲我冇打比佢,衝口而出   1 (10.00%)
2.搵直口想講分手   7 (70.00%)
3.知道每一次講分手我都會不停挽留,所以想我挽留佢,緊張番佢   0 (0.00%)
4.想我搵番佢.緊張番   1 (10.00%)
5.其他(請留cm/msn add我傾)   1 (10.00%)

標題: [其他] del
載入中 ...
小穎子=]
中級會員

會員編號 404637
精華 0
積分 2438
帖子 336
威望 0 點
I-See幣 29403 錢
GAME幣 239 個
口水 35 滴
MSN宣傳 363 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2008-2-9
註冊天數 5926
來自 Japan
狀態 離線
  只顯示 小穎子=] 的帖子
del

請向各位睇完下面既sms幫我投一投票同比意見我啊,由於方便台灣人可能會睇.所以將佢轉左書面語

男係巨蟹座.16歲
女(我)係天秤座.15歲

他:我們不如分開.
我:為什麼
我:發生什麼事
我:幹麼突然發這個簡信給我
他:可能我們感情淡了吧.今天我不是說要跟你分開.我想你都不會找我
我:沒淡到啊,我對你沒淡到啊.為什麼你要這樣說啊:'(
他:算了
我:不要啊.我真的沒淡到啊.你相我啦(我打少了信字,但他應該明我意思是說你相信我啦)
     因為我雙腳弄傷,我想你打給我.我想你緊張我而已.不要誤會:'(
我:求求你.不要亂想啊:'(我真的對你沒淡過沒變過.我都好想打給你.但是我真的好想你關心下我 緊張下我.我才忍住
      不打給你.對不起.是我自私

他很久都沒理會我.我哭著跟朋友聊了一會電話.之後再發了一個

我:你理會一下我吧:'(你信我啦.我其實這2天都很想念你.但是我真的好想你打給我所以才這樣.對不起

---第2天----

我:你是否還氣我啊?我認真想過...我真的做錯了,我不應該因為自己想你多些找我而不理會你,我這樣做是我很害怕你
    放棄我,想不到令你誤會,對不起,原諒我好嗎

他沒回我.之後到晚上10時23分發了一個

我:你收不收到我今天發給你的簡信啊?你不要不理會我啦:'(我好心痛:(我答應您...我以後不會再冷落你,我對您的愛
     只會一天比一天多,絕對不會淡的
他回了我說:你跟之前不同了.你有很多東西都好像瞞住我不跟我說
我:我沒有啊.你不要亂想啦:(
他:有很多東西都看得出,有沒有你自己才知
我:我真的沒有,你這一刻不信我的話,我不會逼你,我會一直等到你有一天對我有回信心為止,我一定會等你,因為我一
      直以來心裡只有你.我一定不會放棄你

---第3天---

打了很多次電話給他..他沒有接聽...
在下午6時20分我發了..
我:傻瓜,很悶啊~口~ 在幹什麼啊:)!? 我剛剛回來:) 很想念您啊 :$

請問個男仔點解會咁!?
我同佢一齊左7個月..7個月都離離合合..每一次冷戰/分開..我挽留佢..每一次佢都會同番我一齊...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
★`SIURAIN;]
高級會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 430105
精華 0
積分 601
帖子 765
威望 1 點
I-See幣 15082 錢
GAME幣 135 個
口水 34 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 此稱號不存在
閱讀權限 50
註冊 2009-1-31
註冊天數 5568
來自 b-boy世家
狀態 離線
  只顯示 ★`SIURAIN;] 的帖子
係我覺度睇落去.
都好好難會冇事
之前我自己都試個.=.=
我地男仔會企得好硬
吾好傷心吧.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
威風琳琳:D
吹水老手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 38707
精華 0
積分 8531
帖子 5802
威望 0 點
I-See幣 28199 錢
GAME幣 1023 個
口水 5 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 彤兒`
閱讀權限 100
註冊 2005-9-7
註冊天數 6810
狀態 離線
我覺得好多可能佢出面有一件._.
用感情淡黎做借口.
依d人唔值你再花時間係佢身上.
由佢拉:(

頂部
小穎子=]
中級會員

會員編號 404637
精華 0
積分 2438
帖子 336
威望 0 點
GAME幣 239 個
口水 35 滴
MSN宣傳 363 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2008-2-9
註冊天數 5926
來自 Japan
狀態 離線
回復 #2 ★`SIURAIN;] 的帖子

不過我fd話佢第2日咁回我係仲重視我..

頂部
★`SIURAIN;]
高級會員

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章

會員編號 430105
精華 0
積分 601
帖子 765
威望 1 點
GAME幣 135 個
口水 34 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 此稱號不存在
閱讀權限 50
註冊天數 5568
來自 b-boy世家
狀態 離線
FD呢D野.佢都係吾想你吾開心先可能係咁
過多排啦.佢可能會識得搵返你-0-
有D人係失去左先識得珍惜.

頂部
小穎子=]
中級會員

會員編號 404637
精華 0
積分 2438
帖子 336
威望 0 點
GAME幣 239 個
口水 35 滴
MSN宣傳 363 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2008-2-9
註冊天數 5926
來自 Japan
狀態 離線
回復 #5 ★`SIURAIN;] 的帖子

我同佢好多次離離合合...我次次都日日挽留佢...每一次佢都會番番黎...
但今次佢係話我唔同左..

頂部
★`SIURAIN;]
高級會員

榮譽勳章

會員編號 430105
精華 0
積分 601
帖子 765
威望 1 點
GAME幣 135 個
口水 34 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 此稱號不存在
閱讀權限 50
註冊天數 5568
來自 b-boy世家
狀態 離線
實係有第2個啦.

頂部
小熱血
壇主

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天    勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See六年章
勳章介紹:註冊天數滿2190天  

會員編號 1
精華 3
積分 35890
帖子 26070
威望 6 點
I-See幣 104428 錢
GAME幣 1396 個
口水 5155 滴
MSN宣傳 2366 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 255
註冊 2004-9-1
註冊天數 7182
狀態 離線
  只顯示 小熱血 的帖子
好大眼@@"xdd
多d上黎xd

提交你對i-see的寶貴意見

"I-See一年章"申請處
"I-See兩年章"申請處
"I-See三年章"申請處
"I-See四年章"申請處

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
△▲▽▼招家人& FD..xd△▲▽▼(new)
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
頂部
小穎子=]
中級會員

會員編號 404637
精華 0
積分 2438
帖子 336
威望 0 點
GAME幣 239 個
口水 35 滴
MSN宣傳 363 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2008-2-9
註冊天數 5926
來自 Japan
狀態 離線
回復 #7 ★`SIURAIN;] 的帖子

你憑邊到睇得出先..冇證據唔好亂講..你地意見對我黎講好重要既..
會除時影響我決定..

頂部
小穎子=]
中級會員

會員編號 404637
精華 0
積分 2438
帖子 336
威望 0 點
GAME幣 239 個
口水 35 滴
MSN宣傳 363 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2008-2-9
註冊天數 5926
來自 Japan
狀態 離線
回復 #8 小熱血 的帖子

- 知道啦..小冷血

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...