加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題:       [ I AM<<< ] **有分加 XD
載入中 ...
fancialove37
初級會員

會員編號 17913
精華 0
積分 1465
帖子 262
威望 0 點
I-See幣 9562 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-7-13
註冊天數 6923
來自 周杰倫FaNs ClUb
狀態 離線
  只顯示 fancialove37 的帖子
---------------------------------------------------------------------------------------
我叫咩名: 恩
我幾碎: 13~
我對i-see既印象: 正到爆!
玩左i-see幾耐: 都幾耐啦,,
同邊個最fd: 老公xd
鍾意邊個:老公xd
平時係開咩區玩: 頭像申請區
鍾意咩明星: Jay,,Jolin
咩星座: 水瓶
叫咩花名: 周杰倫xddd
---------------------------------------------------------------------------------------

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-9 11:19 PM  代幣  +20   
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小瑩妹豬
初級會員
SiUY!nG``

會員編號 88109
精華 0
積分 226
帖子 204
威望 0 點
I-See幣 13143 錢
GAME幣 105 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 小庭b
閱讀權限 40
註冊 2005-12-18
註冊天數 6765
狀態 離線
  只顯示 小瑩妹豬 的帖子
我叫咩名:瑩
我幾碎:12
我對i-see既印象:幾好
玩左i-see幾耐:差吾多11個月
同邊個最fd:好多,,
鍾意邊個:自己
平時係開咩區玩:好多
鍾意咩明星:好多
咩星座:天歇
叫咩花名:瑩Y!Ng

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-9 11:19 PM  代幣  +20   
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
°βαβγ笨
中級會員

會員編號 24106
精華 0
積分 3576
帖子 426
威望 1 點
I-See幣 10804 錢
GAME幣 1764 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-1
註冊天數 6904
狀態 離線
我叫咩名:獃
我幾碎:17
我對i-see既印象:幾好唔錯-W-
玩左i-see幾耐:1年啦@@
同邊個最fd:唔知道-_-
鍾意邊個:所有靚女-W-
平時係開咩區玩:平時就冇-_-以前就吹水區-3-
鍾意咩明星:太多啦-3-
咩星座:處女-_________________________-
叫咩花名:膠笨`雞`海子`呀LENN.....仲有好多-____-

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-9 11:20 PM  代幣  +20   哼 - -..'' 我 ...
頂部
myloveaki
初級會員

會員編號 156853
精華 0
積分 529
帖子 126
威望 0 點
I-See幣 13170 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-4-25
註冊天數 6637
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 myloveaki 的帖子
我叫咩名:NGA
我幾碎:13碎
我對i-see既印象:幾好
玩左i-see幾耐:唔記得bor,,
同邊個最fd:Best FD
鍾意邊個:bF
平時係開咩區玩:吹水''
咩星座:獅子
叫咩花名:RABBIT

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-11 11:47 PM  代幣  +20   
頂部
呆丸`
中級會員

會員編號 106110
精華 0
積分 2021
帖子 314
威望 0 點
I-See幣 18776 錢
GAME幣 275 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-1-20
註冊天數 6731
來自 HARUMA-3-
狀態 離線
  只顯示 呆丸` 的帖子
I AM ??
我叫咩名:mic
我幾碎:14
我對i-see既印象:唔錯LA*
玩左i-see幾耐:7個月
同邊個最fd:HEI
鍾意邊個:自己
平時係開咩區玩:好多
鍾意咩明星:山P..KAME.,KONNO
咩星座:天蠍
叫咩花名:白痴..笨蛋

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-11 11:47 PM  代幣  +20   
頂部
楠`=]
吹水新手

會員編號 176204
精華 0
積分 5587
帖子 2655
威望 0 點
I-See幣 21091 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-6-14
註冊天數 6587
狀態 離線
  只顯示 楠`=] 的帖子
我叫咩名:楠小癲..*
我幾碎:12
我對i-see既印象:唔錯唔錯.....
玩左i-see幾耐:1個月多d
同邊個最fd:班小癲.....
鍾意邊個:我呀=''
平時係開咩區玩:小癲一族
鍾意咩明星:sa
咩星座:水瓶
叫咩花名:檸檬

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-11 11:48 PM  代幣  +20   
頂部
mango.__.
高級會員

會員編號 13801
精華 1
積分 7398
帖子 620
威望 4 點
I-See幣 13629 錢
GAME幣 15704 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 shark
閱讀權限 90
註冊 2005-6-23
註冊天數 6943
來自 l0ve`-]
狀態 離線
  只顯示 mango.__. 的帖子
我叫咩名:芒果
我幾碎:11.5
我對i-see既印象:good
玩左i-see幾耐:一年幾
同邊個最fd:  雨.筠等等
鍾意邊個:雨同其他朋
平時係開咩區玩: 頭像區
鍾意咩明星: nacci , eri
咩星座: 處女
叫咩花名:芒果

本帖最近評分記錄
YAN:D   2006-8-11 11:48 PM  代幣  +20   
頂部
SIU-LAM
初生嬰兒

該用戶已被刪除

會員編號 185046
精華 0
積分 899
帖子 9
威望 0 點
I-See幣 12567 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-7-4
註冊天數 6567
來自 ||4-PAY HEAD||關你諗事咩 ...
狀態 離線
  只顯示 SIU-LAM 的帖子
I AM ??
我叫咩名:Chan lam
我對i-see既印象:5錯呀~
玩左i-see幾耐:5 記得
同邊個最fd:wing
鍾意邊個:我條仔
平時係開咩區玩:到到都有
鍾意咩明星:Joey
咩星座:天蠍
叫咩花名:siu-LAM

本帖最近評分記錄

[img] http://photoloan.com/out.php/t8638_2229429255003.jpg[/img]
頂部
aRFi029
初生嬰兒

會員編號 160156
精華 0
積分 379
帖子 3
威望 0 點
I-See幣 10988 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-5-4
註冊天數 6627
狀態 離線
  只顯示 aRFi029 的帖子
I AM ??
我叫咩名:FION
我對i-see既印象:好令...好多野睇
玩左i-see幾耐: 岩岩
同邊個最fd:O係呢到冇FD
鍾意邊個:ME.V.
平時係開咩區玩:度度睇下咁
鍾意咩明星:MANY
咩星座:魔蠍
叫咩花名:都係FION呀...

本帖最近評分記錄
頂部
[Siu]-TuK-[mO]
初生嬰兒

會員編號 195421
精華 0
積分 411
帖子 15
威望 0 點
I-See幣 11044 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-7-31
註冊天數 6540
狀態 離線
我叫咩名:SiUHEi
我幾碎:15
我對i-see既印象:Q喲
玩左i-see幾耐:斷斷續續加埋都1年*
同邊個最fd:吾話你知*
鍾意邊個:[站]時未有*
平時係開咩區玩:xanga*
鍾意咩明星:衛籣`官恩娜`....有好幾個*
咩星座:Forget
叫咩花名:小特務`小熹
MSN:wc_queen@hotmail.com
XaNGn:siu_tuk_mo[有XaNGn既就sub我LA]*
鐘意既漫畫:NANA`小飛俠
鐘意既公仔:TINKER BELL`胡迪`
現在想要既野:用吾完既$
要小情人怎樣:對我要真誠`真心愛我專一`吾可以成日對我發皮氣`...等..
目標:升左中3後努力
夢想:成為設計師
成日做既野:影相`玩MSN`上I-SEE`食野`睇電視
LikE食既野:餅`果汁糖`芝士蛋糕`朱古力`香口膠
害怕既野: 青蛙`田雞`
LIKe既電影:笑片`卡通
LIKe既顏色:PinK`GReeN`BLuE`白`紫
家庭:一家四口[爸B`麻咪`妹子`我]

本帖最近評分記錄
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...