加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [其他]      ★ .. saiwing; n0. 242`唔好屈我 .\W/. edited at 924.
載入中 ...
SAIW!NG`XD (AVA)
總版主

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See總版主章
勳章介紹:總版主的象徵    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天    勳章名稱:I-See六年章
勳章介紹:註冊天數滿2190天  

會員編號 69414
精華 0
積分 31981
帖子 17429
威望 4 點
I-See幣 157817 錢
GAME幣 143 個
口水 51 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 250
註冊 2005-11-9
註冊天數 6800
狀態 離線
  只顯示 SAIW!NG`XD 的帖子

QUOTE:
原帖由 狂妄症發動.3. 於 2009-9-23 10:16 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

不會吧!!!
唔好面紅喇

haha lol
我地係咪上次撞到之後冇再見過喇

想講 骨氣; 最先 必須有 1 儲備.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
曉:)
高級會員

會員編號 389850
精華 0
積分 203
帖子 632
威望 0 點
I-See幣 7932 錢
GAME幣 128 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-2
註冊天數 6047
狀態 離線
  只顯示 曉:) 的帖子
哎喲 idol wing 我好耐冇上 isee.

話說蔣雅文講得岩,
依個世界已經冇左清者自清,
當你保持沈默, 人地只會當你係默認.

不過吾好為左條友仔咁嬲喇 , 人地老羞成怒想掩飾自己 ,
其實咪又係好似吹吹波膠咁 , 以為吹得好大可以 cover 到自己 ,
點知一地一吉 , 吾單止露晒出黎 , 仲搞到自己成面都係 : (
終有一日佢會係比人指住黎笑佢樣衰0既人.

haha , 希望我冇 get 錯你想表達0既野喇 :p

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
自戀帥哥`
吹水中手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 355660
精華 0
積分 3021
帖子 3745
威望 0 點
I-See幣 17166 錢
GAME幣 503 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 自戀美女
閱讀權限 60
註冊 2007-8-6
註冊天數 6166
來自 海王星-_-
狀態 離線
  只顯示 自戀帥哥` 的帖子

QUOTE:
原帖由 SAIW!NG`XD 於 2009-9-23 07:52 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

我覺得, 失敗唔緊要,
唔開心唔緊要, 想朋友安慰都唔緊要

但唔係要作 d 野出唻屈我囉!

呢d性格既人就係追你唔到唱衰你咖;
你唔好嬲喇

我是超級年下攻小正太;
你可以叫本大爺 帥哥 或者
頂部
總版主

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See總版主章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天    勳章名稱:I-See六年章

會員編號 69414
精華 0
積分 31981
帖子 17429
威望 4 點
GAME幣 143 個
口水 51 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 250
註冊天數 6800
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 曉:) 於 2009-9-23 11:14 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
哎喲 idol wing 我好耐冇上 isee.

話說蔣雅文講得岩,
依個世界已經冇左清者自清,
當你保持沈默, 人地只會當你係默認.

不過吾好為左條友仔咁嬲喇 , 人地老羞成怒想掩飾自己 ,
其實咪又係好似吹吹波膠咁 ...

hiu : (
今次真係勁想喊 : (

發佢個神經,
我又型 d 拎 d law 出唻講先.
唔出聲係唔代表默認咖 : D
所謂O既默認又唔代表認罪 : )

個委屈程度我真係就唻爆.
我唔想做衰人, 所以只係好婉轉咁講左.

佢有型到講到我 hurt 得佢好勁咁,
好啦都算我都忍.
但拉到講到佢幫我溝埋仔咁好難忍對不對.

我有几好脾氣你知咖啦.
我到而家都未真係去鬧佢.
廢事又話我 hurt 佢又扮可憐

頂部
總版主

榮譽勳章

會員編號 69414
精華 0
積分 31981
帖子 17429
威望 4 點
GAME幣 143 個
口水 51 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 250
註冊天數 6800
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 自戀帥哥` 於 2009-9-23 11:24 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

呢d性格既人就係追你唔到唱衰你咖;
你唔好嬲喇

痴孖筋,
佢慢慢唱, 識我會知我唔會咁做.
最弊係我冇乜同人講我點對佢
真係任佢 UP 而家

頂部
曉:)
高級會員

會員編號 389850
精華 0
積分 203
帖子 632
威望 0 點
I-See幣 7932 錢
GAME幣 128 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-2
註冊天數 6047
狀態 離線
  只顯示 曉:) 的帖子

QUOTE:
原帖由 SAIW!NG`XD 於 2009-9-23 11:30 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

hiu : (
今次真係勁想喊 : (

發佢個神經,
我又型 d 拎 d law 出唻講先.
唔出聲係唔代表默認咖 : D
所謂O既默認又唔代表認罪 : )

個委屈程度我真係就唻爆.
我唔想做衰人, 所以只係好婉轉咁 ...

哈係我就一早走去問候佢喇認真 -_-
真係懷疑佢係咪鐘意你, 鐘意你但係又要搞到你咁吾開心.

佢自己周圍講話佢比你 hurt 到有幾慘的話係佢樣衰.
真係全世界都知佢係比你飛.
佢可以咁吾知醜咁周圍唱, 可笑指笑達 99%
留返 1% 係可憐佢可以面皮厚到咁.

就算真係你叫佢幫你溝仔, 佢又真係去0既話,
吾係佢慘, 係佢傻仔.

基本上佢屈你, 你真係可以下次見到佢就指住佢黎笑

頂部
總版主

榮譽勳章

會員編號 69414
精華 0
積分 31981
帖子 17429
威望 4 點
GAME幣 143 個
口水 51 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 250
註冊天數 6800
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 曉:) 於 2009-9-24 12:25 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

哈係我就一早走去問候佢喇認真 -_-
真係懷疑佢係咪鐘意你, 鐘意你但係又要搞到你咁吾開心.

佢自己周圍講話佢比你 hurt 到有幾慘的話係佢樣衰.
真係全世界都知佢係比你飛.
佢可以咁吾知醜咁周圍唱, 可 ...

我一見到佢今次咁樣屈我,
我 d 粗口都已經飛晒出唻;
只係冇真係對住佢講 -_-.

而家係咪自己醜怪左喇,
就要咁樣吹 d 野出唻話人地先.
咩道理唻咖 -x-

屈丫屈丫, 佢真係可以慢慢.
只要真係識我, 錫我O既人唔好信佢就得 : (
講到好似自己做緊我觀音兵做得好慘咁.

第一, 佢冇做過, 我亦冇點過佢.
第二, 如果佢覺得自己係, 又要呻慘咁仲醜怪.

哎, 總之我覺得呢隻死貓好難食 : (

頂部
自戀帥哥`
吹水中手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 355660
精華 0
積分 3021
帖子 3745
威望 0 點
I-See幣 17166 錢
GAME幣 503 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 自戀美女
閱讀權限 60
註冊 2007-8-6
註冊天數 6166
來自 海王星-_-
狀態 離線
  只顯示 自戀帥哥` 的帖子

QUOTE:
原帖由 SAIW!NG`XD 於 2009-9-23 11:31 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

痴孖筋,
佢慢慢唱, 識我會知我唔會咁做.
最弊係我冇乜同人講我點對佢
真係任佢 UP 而家

熟你為人既都唔會聽佢講喇;
唔好理佢喇;

我是超級年下攻小正太;
你可以叫本大爺 帥哥 或者
頂部
總版主

榮譽勳章

會員編號 69414
精華 0
積分 31981
帖子 17429
威望 4 點
GAME幣 143 個
口水 51 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 250
註冊天數 6800
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 自戀帥哥` 於 2009-9-24 12:32 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

熟你為人既都唔會聽佢講喇;
唔好理佢喇;

我望係咁望,
最怕有 d 未聽過我講野O既人信晒佢 D 可憐攻勢 : (

頂部
Kan勤
吹水高手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See壇草章
勳章介紹:壇草的象徵  

會員編號 48119
精華 0
積分 9825
帖子 4777
威望 3 點
I-See幣 47737 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-10-2
註冊天數 6838
狀態 離線
  只顯示 Kan勤 的帖子
竟然仲未訓?-w-

xG  :  www.xanga.com/ngo_kan

fB   :  Ngo Kan Kong
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...