加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題:       [ I AM<<< ] **有分加 XD
載入中 ...
師奶仔
嬰兒上路

會員編號 255625
精華 0
積分 454
帖子 67
威望 0 點
I-See幣 11027 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-1
註冊天數 6457
狀態 離線
  只顯示 師奶仔 的帖子

中文板

各位好。我是師奶仔, 今年十二歲, 很高興很在這裡跟大家介紹我自己。我的興趣是聽歌和睡覺, 我喜歡聽的是流行音樂, 而喜歡的外國歌手是Westlife, 因為他唱歌很好聽; 而在我睡覺那方面, 我通常都能睡八至十小時, 喜歡在晚上活動, 在早上睡覺。

升上f.1後, 我覺得功課比以前多了, 而且也麻煩了很多。看見同學們都讀得很輕鬆, 不禁就覺得有點氣餒了。不過, 我的夢想是能升上讀博士,搵$$$, 所以為了夢想我會加油的, 雖然數學比人差得多, 但我會盡我的全力去學習。

我的自我介紹完畢, 感謝大家去聆聽。

英文板

Hi everybody, I am from Iris. I am 12 years old and am very happy to be introducing myself to everyone here. My hobby is listening to music and sleeping, my favourite music is pop music, my favourite singer is Wsetlife  because his song is so good. About sleeping, I can normally sleep up to 8to 10 hours, I love to be up at night to do different things and sleep during the day.

After starting Form 1, my work load has increased a lot, I have also encountered more problems. When I see my fellow classmates so stress-free, I get a bit down and upset. However, my dream is to be able to get to study
at dotor and I will work hard for my dream. Even though my Maths is not as good compared to others, I will try my best to learn and improve.

This is my introduction of myself, thank you for your attention.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
fish1212
初生嬰兒

會員編號 257183
精華 0
積分 309
帖子 3
威望 0 點
I-See幣 10988 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-5
註冊天數 6454
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 fish1212 的帖子
自我介紹

我叫咩名:魚仔
我幾碎:年齡可以係魚既秘密
我對i-see既印象:初黎貴景..有待觀察
玩左i-see幾耐:不足一星期
同邊個最fd:娟娟
鍾意邊個:千嬅
平時係開咩區玩:msn
鍾意咩明星:基仔
咩星座:人馬
叫咩花名:傻魚

fishfishfish
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
yoyoyo0412
初生嬰兒

會員編號 257638
精華 0
積分 310
帖子 9
威望 0 點
I-See幣 11017 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-6
註冊天數 6453
狀態 離線
  只顯示 yoyoyo0412 的帖子

QUOTE:
原帖由 YAN:D 於 2006-8-3 22:17 發表
尼個活動係用來介紹你自己
而家有機會比你哂下你係邊個啦

回POST既人有得加分架
仲要多過1516 XD
仲唔來玩下 .. .''
填左以下既野就得XD ''
自己都可以加多D野..''

I AM ??
------------------------ ...

我叫咩名:yoyo
我幾碎:11
性別女
我對i-see既印象:好好
玩左i-see幾耐:剛剛
同邊個最fd:呀妹
鍾意邊個:冇
平時係開咩區玩:lam tin
鍾意咩明星:Twins
咩星座:白羊
叫咩花名:yoyoyo0412

yoyo
頂部
琳琳~LAMLAM
初生嬰兒

會員編號 88186
精華 0
積分 414
帖子 4
威望 0 點
I-See幣 10994 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-12-18
註冊天數 6836
來自 香港
狀態 離線
---------------------------------------------------------------------------------------
我叫咩名:Betty
我幾碎:11
我對i-see既印象:幾好
玩左i-see幾耐:都有1年喇
同邊個最fd:LOK IN
鍾意邊個:人
平時係開咩區玩:吹水區
鍾意咩明星:人
咩星座:白羊
叫咩花名:Betty
---------------------------------------------------------------------------------------

頂部
*夢羽*
初生嬰兒

御芙*菲奈子

會員編號 244113
精華 0
積分 432
帖子 25
威望 0 點
I-See幣 11150 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-12-9
註冊天數 6480
來自 ♥" 許願 × 翅膀¢
狀態 離線
I AM ??
我叫咩名:夢羽
我幾碎:16
我對i-see既印象:很棒的論壇︿ ︿
玩左i-see幾耐:不久
同邊個最fd:無
鍾意邊個:都中意
平時係開咩區玩:都玩
鍾意咩明星:楊丞琳
咩星座:巨蟹
叫咩花名:夢羽

頂部
punker
初生嬰兒

~~~~*guiGui*~~~~

會員編號 244148
精華 0
積分 369
帖子 10
威望 0 點
I-See幣 11012 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-12-9
註冊天數 6480
來自 ---jaSon's svviT heaRT---+_*
狀態 離線
  只顯示 punker 的帖子
我叫咩名:punKeR
我幾碎:17 lorr
我對i-see既印象:guD...pinKy
玩左i-see幾耐:jz cuM oni woR
同邊個最fd:*_*
鍾意邊個:jaSon---my boyBOy
平時係開咩區玩:自貼,好多架
鍾意咩明星:avriL laViGne,linKin paRk,feRgie....aloTzx
咩星座:saggy
叫咩花名:guiGui

頂部
傻藍
初級會員

會員編號 258055
精華 0
積分 758
帖子 200
威望 0 點
I-See幣 12747 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-1-6
註冊天數 6452
狀態 離線
  只顯示 傻藍 的帖子
我叫咩名: Irene/傻藍.. *w*
我幾碎: 18 啦,,
我對i-see既印象: 幾好>w<
玩左i-see幾耐: 岩岩今日開始!""
同邊個最fd: 有好幾個老友'' & 好友''
鍾意邊個: 好多, 自己, fd, 屋企人 等''
平時係開咩區玩: 我無固定的.,
鍾意咩明星: morning musume.. esp. risa & sayu.. koda kumi, kary, 飛輪海4子.. >3<!!
咩星座: 處女座,, 呵
叫咩花名: 傻藍, irene bb, 傻仔.. =0= 花生姐

頂部
cao;)
初生嬰兒

會員編號 258144
精華 0
積分 387
帖子 47
威望 0 點
I-See幣 11061 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-6
註冊天數 6452
狀態 離線
  只顯示 cao;) 的帖子
我叫咩名:陳小草o.o
我幾碎:13
我對i-see既印象:好令+v+
玩左i-see幾耐:幾分鐘- -?!(我是新手呢=-=)
同邊個最fd:kate;)
鍾意邊個:好多;v;我好花心的xd (逃)
平時係開咩區玩:um..等我夠積分時..我會經常去二手買賣的-v-
鍾意咩明星:RAINIE-3-
咩星座:獅子*.*
叫咩花名:fan fan /// 草草 /// fan子

頂部
fiyu
初生嬰兒

會員編號 257555
精華 0
積分 317
帖子 12
威望 0 點
I-See幣 10926 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-5
註冊天數 6453
狀態 離線
  只顯示 fiyu 的帖子
我叫咩名:牙君
我幾碎:13
我對i-see既印象:唔錯
玩左i-see幾耐:幾日
同邊個最fd:有好多個
鍾意邊個:自己
平時係開咩區玩:邊度都去
鍾意咩明星:薛凱琪
咩星座:人馬
叫咩花名:好多牙

頂部
笨wa
初生嬰兒

會員編號 258450
精華 0
積分 326
帖子 13
威望 0 點
I-See幣 11039 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-7
註冊天數 6451
狀態 離線
  只顯示 笨wa 的帖子
我叫咩名:笨 wa
我幾碎: 14
我對i-see既印象: 蠻 好 =]
玩左i-see幾耐: 10 分 鐘
同邊個最fd: 未 有 fd
鍾意邊個: 無 =]
平時係開咩區玩: 吹 水 區
鍾意咩明星 : 飛 輪 海  ,,依 琳 ,, 丞 琳 ,, 等 等 =))
咩星座: 處 女
叫咩花名: wa wa

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...