加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題:       [ I AM<<< ] **有分加 XD
載入中 ...
阿腐
初級會員

會員編號 58720
精華 0
積分 437
帖子 116
威望 0 點
I-See幣 9746 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-10-22
註冊天數 6893
狀態 離線
  只顯示 阿腐 的帖子
I AM ??
---------------------------------------------------------------------------------------
我叫咩名: 腐
我幾碎:12-13
我對i-see既印象: 幾好XD正圖好叻,,
玩左i-see幾耐:05年10開始
同邊個最fd:我個fd!
鍾意邊個:女仔
平時係開咩區玩:-.-我以前玩個d刪哂
鍾意咩明星:飛輪海
咩星座:白羊
叫咩花名:阿腐
---------------------------------------------------------------------------------------

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
JeSsIcA`
吹水學徒

會員編號 20186
精華 0
積分 793
帖子 1088
威望 0 點
I-See幣 9046 錢
GAME幣 708 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-7-21
註冊天數 6986
狀態 離線
  只顯示 JeSsIcA` 的帖子
I AM ??
我叫咩名: JESSICA
我幾碎:12
我對i-see既印象: 幾 好
玩左i-see幾耐: 一 個 禮 排 都 冇..但 係 申 請 左 都 幾 耐,,,
同邊個最fd: 好 多 BO
鍾意邊個: 我 老 公
平時係開咩區玩: 自 貼
鍾意咩明星: RAINIE
咩星座: 魔 羯
叫咩花名: 喊 包

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
kayan_kky
初級會員

會員編號 250289
精華 0
積分 1102
帖子 219
威望 0 點
I-See幣 12935 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-20
註冊天數 6469
狀態 離線
  只顯示 kayan_kky 的帖子
I AM ??
我叫咩名:KY Kwong
我幾碎:15
我對i-see既印象:Good!!!!!!!!!!
玩左i-see幾耐:1 Month
同邊個最fd:WH Yeung,KY Chan
鍾意邊個:Mum,handsome guy
平時係開咩區玩:Home
鍾意咩明星:Kelly
咩星座:白 ma ma
叫咩花名:小山,鄺欣

頂部
`S!u敏;)
初級會員

會員編號 258988
精華 0
積分 842
帖子 246
威望 0 點
I-See幣 12693 錢
GAME幣 105 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-1-8
註冊天數 6450
狀態 離線
  只顯示 `S!u敏;) 的帖子
I AM ??
我叫咩名:CARMEN
我幾碎:14 NA>3<
我對i-see既印象: 清新XD"好正@@"好藍AH XD"
玩左i-see幾耐:1,2日到NAA XD"
同邊個最fd:MANY也@"@
鍾意邊個: 9倫=P
平時係開咩區玩:不出屯門-3-
鍾意咩明星: 冇架-3-"
咩星座:蟹蟹XD"
叫咩花名:也小姐" =P

頂部
lorin
初級會員

會員編號 235383
精華 0
積分 509
帖子 119
威望 0 點
I-See幣 12495 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-11-24
註冊天數 6495
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 lorin 的帖子
我叫咩名: lorin
我幾碎: 14
我對i-see既印象: ok丫,,好整齊*V*
玩左i-see幾耐: 一個月/v\
同邊個最fd: 米,,屎,,屁,,clever
鍾意邊個: 冇
平時係開咩區玩: 周圍都去下=v=
鍾意咩明星: 冇乜邊個中意
咩星座: 山羊
叫咩花名: 蝦條

頂部
笨[DING]!._.`
初生嬰兒

會員編號 259279
精華 0
積分 378
帖子 26
威望 0 點
I-See幣 10883 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-10
註冊天數 6448
來自 笨DING` ♥ 謝安KAY`
狀態 離線
我叫咩名:笨[DING]!._.`
我幾碎:14
我對i-see既印象:0K`
玩左i-see幾耐:冇耐`
同邊個最fd:ME`
鍾意邊個:ME`
平時係開咩區玩:ALL`
鍾意咩明星:KAY`
咩星座:3月1`你地話呢`
叫咩花名:DING`

頂部
s!u瓜瓜
初生嬰兒

會員編號 257854
精華 0
積分 355
帖子 35
威望 0 點
I-See幣 11121 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-6
註冊天數 6452
狀態 離線
  只顯示 s!u瓜瓜 的帖子
我叫咩名:瓜瓜
我對i-see既印象:5錯呀
玩左i-see幾耐:幾日
同邊個最fd:5豬
鍾意邊個:我msn班友仔
平時係開咩區玩:素材個類..仲有吹水
鍾意咩明星:小池徹平
咩星座:leo
叫咩花名:瓜瓜或臭瓜 或sara

頂部
baby_9119
初生嬰兒

會員編號 259173
精華 0
積分 353
帖子 24
威望 0 點
I-See幣 11071 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-10
註冊天數 6449
狀態 離線
  只顯示 baby_9119 的帖子
我叫咩名:+琪
我幾碎:21
我對i-see既印象:好
玩左i-see幾耐:幾個月
同邊個最fd:個個都係咁fd架
鍾意邊個:家人,男朋友
平時係開咩區玩:美容,吹水
鍾意咩明星:Joey gill hits
咩星座:水平
叫咩花名:baby

頂部
kaiyfy
初生嬰兒

會員編號 258865
精華 0
積分 383
帖子 45
威望 0 點
I-See幣 11159 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-8
註冊天數 6450
狀態 離線
  只顯示 kaiyfy 的帖子
我叫咩名:Hannah
我幾碎:12
我對i-see既印象:Very very good ~~!
玩左i-see幾耐:1 month
同邊個最fd:Sarah ,  Tam ,  Vanessa
鍾意邊個:no one
平時係開咩區玩:心理測驗區
鍾意咩明星:Twins and Joey
咩星座:Leo
叫咩花名:Hannah BB ^^

I have answered  it already la ~~!

頂部
{Hei}yo-hey`
吹水學徒
Hey - babe -v-

會員編號 250852
精華 0
積分 1957
帖子 1443
威望 0 點
I-See幣 16537 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-21
註冊天數 6468
來自 外星-宇宙!
狀態 離線
  只顯示 {Hei}yo-hey` 的帖子
我叫咩名:heiheyheiheyhei
我對i-see既印象:唔多深但唔錯
玩左i-see幾耐:2006年12月21日
同邊個最fd:外星同學
鍾意邊個:my  baby
平時係開咩區玩:會員自貼
鍾意咩明星:我唔鐘意明星的..網上的就有
咩星座:唔知..我都唔識
叫咩花名:heiheyheiheyhei是但1個

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...