加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題:       [ I AM<<< ] **有分加 XD
載入中 ...
wai_shan_0722
初生嬰兒

會員編號 266726
精華 0
積分 357
帖子 20
威望 0 點
I-See幣 11056 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-25
註冊天數 6443
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 wai_shan_0722 的帖子
我叫咩名:hiro
我幾碎:9
我對i-see既印象:不錯
玩左i-see幾耐:2天
同邊個最fd:No
鍾意邊個:No
平時係開咩區玩:琴譜+樂器區
鍾意咩明星:w-inds  is  日本.
咩星座:巨蟹
叫咩花名:hiro

winnie
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
cherrie-v-
吹水新手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 256849
精華 0
積分 5451
帖子 3055
威望 0 點
I-See幣 45016 錢
GAME幣 1627 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-1-4
註冊天數 6465
來自 唔知 :)
狀態 離線
  只顯示 cherrie-v- 的帖子
我叫咩名:小文`
我幾碎:11
我對i-see既印象:很好哦=]
玩左i-see幾耐:幾日=)
同邊個最fd: -V-"
鍾意邊個:-0-"
平時係開咩區玩:IcQ`美男美女喔`
鍾意咩明星:B工仔`MM`kay
咩星座:人 HoRse`
叫咩花名:文2`小文`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
熊打令:D
灌水新手

會員編號 226284
精華 0
積分 40783
帖子 31577
威望 0 點
I-See幣 37522 錢
GAME幣 175 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2006-11-4
註冊天數 6525
狀態 離線
  只顯示 熊打令:D 的帖子
I AM ??
---------------------------------------------------------------------------------------
我叫咩名:樹熊
我幾碎:12
我對i-see既印象:好好呀xd
玩左i-see幾耐:2006年11月4日至到而家
同邊個最fd:蝦餃
鍾意邊個:唔講得唔得?kaka
平時係開咩區玩:學校區,吹水區同埋圖片區
鍾意咩明星:t.A.T.u
咩星座:白羊
叫咩花名:彤彤,樹熊
---------------------------------------------------------------------------------------

頂部
kai〞欣
初生嬰兒

會員編號 265551
精華 0
積分 317
帖子 4
威望 0 點
I-See幣 11001 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-23
註冊天數 6445
狀態 離線
我叫咩名:kai欣
我對i-see既印象:唔錯
玩左i-see幾耐:幾個禮拜
同邊個最fd:冇乜
鍾意邊個:你
平時係開咩區玩:咩區都玩
鍾意咩明星:基仔”古巨基
咩星座:雙fish
叫咩花名:kai欣

頂部
靈小琳
初生嬰兒

會員編號 205357
精華 0
積分 361
帖子 1
威望 0 點
I-See幣 10992 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-26
註冊天數 6595
狀態 離線
  只顯示 靈小琳 的帖子
我叫咩名:小琳=]
我幾碎:13
我對i-see既印象:好玩耶@v@
玩左i-see幾耐:冇耐=口=
同邊個最fd:吾係壇的``
鍾意邊個:冇-口-
平時係開咩區玩:個個區都玩哇=3=
鍾意咩明星:徐若瑄,,林嘉欣,,吳尊    -3333-
咩星座:魚魚xdd
叫咩花名:小琳,,影后  ...等=v=

頂部
miki886
初生嬰兒

會員編號 203898
精華 0
積分 341
帖子 33
威望 0 點
I-See幣 10663 錢
GAME幣 103 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-22
註冊天數 6599
狀態 離線
  只顯示 miki886 的帖子
I AM ??
我叫咩名:miki886
我對i-see既印象:好靚呀 ~
玩左i-see幾耐:唔 . . . 唔記得左 ~
同邊個最fd:唔喺 lee 個 forum . . .
鍾意邊個:stephy
平時係開咩區玩:個個去d la , 有新 po 咪去囉 ~
鍾意咩明星:stephy
咩星座:人馬座
叫咩花名:傻比

頂部
BB
初生嬰兒

會員編號 267890
精華 0
積分 350
帖子 18
威望 0 點
I-See幣 11060 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-27
註冊天數 6441
來自 {*...黑色世界;]
狀態 離線
  只顯示 BB 的帖子
我叫咩名:BB*..!]
我幾碎:11
我對i-see既印象:好多人,好
玩左i-see幾耐:幾日仔
同邊個最fd:乎乎
鍾意邊個:一個人
平時係開咩區玩:吹水區掛??
鍾意咩明星:KELLY*
咩星座:LEO*
叫咩花名:笨笨

頂部
CHRISTY//TING
初生嬰兒

會員編號 205430
精華 0
積分 435
帖子 42
威望 0 點
I-See幣 11141 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-26
註冊天數 6595
來自 HK
狀態 離線
我叫咩名: ahTING`
我幾碎: 13歲半多2個月-V-
我對i-see既印象: 唔錯唔錯`XD
玩左i-see幾耐: 冇幾耐`
同邊個最fd: 我D FD`-3-
鍾意邊個: {某人}
平時係開咩區玩: 咩區都玩`
鍾意咩明星: 方力申``y0`>V<
咩星座: 雙子`=]
叫咩花名: 小yUng`-333-

頂部
SIU若
初生嬰兒

會員編號 260009
精華 0
積分 452
帖子 5
威望 0 點
I-See幣 11200 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-11
註冊天數 6457
狀態 離線
  只顯示 SIU若 的帖子
I AM ??
我叫咩名:小若
我幾碎:16
我對i-see既印象:D人都幾NICE~
玩左i-see幾耐:1個月XD=]
同邊個最fd:我D FD唔玩FORUM架BOR~
鍾意邊個:我老公
平時係開咩區玩:自貼
鍾意咩明星:側田,,,JANICE
咩星座:天秤
叫咩花名:牙谷,,,,小若=]

頂部
irisbo_x
初生嬰兒

會員編號 265692
精華 0
積分 319
帖子 10
威望 0 點
I-See幣 11016 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-23
註冊天數 6445
來自 太空 xP,,
狀態 離線
  只顯示 irisbo_x 的帖子
我叫咩名: IRIS"
我幾碎:13,,
我對i-see既印象:ok ,,
玩左i-see幾耐:1個月度la!!
同邊個最fd:冇fd
鍾意邊個:冇
平時係開咩區玩:圖片區
鍾意咩明星:alex fong
咩星座:天kit
叫咩花名:IRIS''

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...