加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題:       [ I AM<<< ] **有分加 XD
載入中 ...
joeylai9309302
初生嬰兒

會員編號 169532
精華 0
積分 368
帖子 2
威望 0 點
I-See幣 11003 錢
GAME幣 110 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-5-28
註冊天數 6689
狀態 離線
I AM ??
---------------------------------------------------------------------------------------
我叫咩名:珊
我幾碎:XDD,,,唔講得
我對i-see既印象:幾好,,多話題
玩左i-see幾耐:1年倒
同邊個最fd:><菁菁
鍾意邊個:= =
平時係開咩區玩: 卡巴拉島
鍾意咩明星:冇喎
咩星座:天秤
叫咩花名:珊珊
---------------------------------------------------------------------------------------

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
hiu;)
初生嬰兒

會員編號 311744
精華 0
積分 239
帖子 24
威望 0 點
I-See幣 11072 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-28
註冊天數 6354
狀態 離線
  只顯示 hiu;) 的帖子
我叫咩名:hiu;)
我幾碎:13`
我對i-see既印象:好可愛的1個壇=3=`
玩左i-see幾耐:第1日玩=3=
同邊個最fd:MANY`
鍾意邊個:自己=3=
平時係開咩區玩:唔定架
鍾意咩明星:JAN!CE=]
咩星座:人馬*_*
叫咩花名:hiu

MY XANGA ;: http://www.xanga.com/HIUYEEXX
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
大l!n聰:)
高級會員

會員編號 312097
精華 0
積分 1078
帖子 710
威望 0 點
I-See幣 12985 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-4-29
註冊天數 6353
狀態 離線
  只顯示 大l!n聰:) 的帖子
等我特別d用自己方法介紹自己先xDDD
不過都係同d問題差唔多xDD

-------------------------------------------
我的名字叫李健聰xDD今年未生日前仲係18歲xDD
3圍數字係40 40 40 xDD係咪好誘人先*33*..yo xDD
我係i-see既新會員=]琴晚先申請做會員的..
係到玩左一日都冇..但係我已經好開心xDD
因為我係到識左幾個朋友仔了..嘻嘻Xddd
我愛佢地...xDDDD我黎到暫時陣係玩左自貼區咋xdd哈...
遲d會玩多d區的...相信我吧*3*
我有一個好愛好愛既女仔....
我到而家都仲係好愛佢=/\=""
但係...佢已經唔再愛我了...唉t^t""
諗起佢又想喊了...食蕉的t^t""
唔好講呢d....xDD我鍾意既朋友有好多xddd
好多都好鍾意...嘻xddd唔知佢地鍾唔鍾意我呢xdd???
而家既我冇番學lu...出左黎做野xDDD
我是做SALON的...YO=]..哈~
你地有邊個想識我既隨時搵我吧*V*..哈哈...
我很醜但是我很溫柔XDD哈哈....
做果朋友仔渣渣手吧XDD
最後希望樓主比多D分分我啦...我咁獨特XDDD哈哈..嘔死了XDD

頂部
cherrylkw
初生嬰兒

+ "*SIU嘉~*。

會員編號 57769
精華 0
積分 468
帖子 30
威望 0 點
I-See幣 11109 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-10-20
註冊天數 6909
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 cherrylkw 的帖子
我叫咩名:嘉嘉...
我幾碎:14(5月7日就15lu..)
我對i-see既印象:好多唔同ge野睇
玩左i-see幾耐:初初玩咋
同邊個最fd:好多
鍾意邊個:佢
平時係開咩區玩:到到都玩ga xdd
鍾意咩明星:飛輪海..
咩星座:金牛
叫咩花名:貓仔,嘉嘉,Cherry

頂部
仁渣花淇芯
初級會員
大話王

會員編號 192451
精華 0
積分 777
帖子 199
威望 0 點
I-See幣 12814 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-7-23
註冊天數 6633
來自 @.@公仔世界>3<同K I .
狀態 離線
我叫咩名:KI
我幾碎:11
我對i-see既印象:Ok
玩左i-see幾耐:1年08個月
同邊個最fd:水之天使乂冰,:☆林★
鍾意邊個:我 自 己
平時係開咩區玩: 家族中心,笑話區>3<...............
鍾意咩明星:阿sa
咩星座:處女
叫咩花名:仁渣花淇芯

頂部
yoko123usca
初生嬰兒

會員編號 311663
精華 0
積分 215
帖子 4
威望 0 點
I-See幣 10993 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-28
註冊天數 6354
狀態 離線
  只顯示 yoko123usca 的帖子
我叫咩名:Lisa
我幾碎:19
我對i-see既印象:唔錯牙...好沉迷
玩左i-see幾耐:2007年4月29號開始玩-V-
同邊個最fd:好多架
鍾意邊個: JT
平時係開咩區玩:會員自貼區睇令仔令女
鍾意咩明星:軒仔....小豬....
咩星座:水瓶
叫咩花名:Happy

頂部
x[-呀彤
嬰兒上路

會員編號 205812
精華 0
積分 441
帖子 59
威望 0 點
I-See幣 10996 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-27
註冊天數 6598
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 x[-呀彤 的帖子
我叫咩名:呀彤
我幾碎:12-0-
我對i-see既印象:都幾好
玩左i-see幾耐:吾記得
同邊個最fd:吾知呢= =
鍾意邊個:冇....
平時係開咩區玩:咩區都玩-3-
鍾意咩明星:力申,,TWINS
咩星座:白羊
叫咩花名:朱古力

http://www.xanga.com/SIUTUNG_ALICE

My   XANGA`
頂部
  丫丫-
嬰兒上路

會員編號 314694
精華 0
積分 347
帖子 85
威望 0 點
I-See幣 11116 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-5
註冊天數 6347
來自 ﹡丫:D`
狀態 離線

I AM ??
我叫咩名: 丫丫-
我幾碎: 13'
我對i-see既印象: 幾令' 多p0睇..多p0回xdddd:)
玩左i-see幾耐: 站時今日.. 系1日刀無-v-!
同邊個最fd: KUBI__BE:]  同佢傾j0r算耐了'
鍾意邊個: 我的可愛男生-3333-!
平時係開咩區玩: 自貼區` 勁舞團` 交友區` ... ...
鍾意咩明星: janice`
咩星座: 柱女xd'
叫咩花名: 丫頭`烏丫`S!U丫`

頂部
ah-jade`
認證會員
T-P-G-S-S`

會員編號 305020
精華 0
積分 2250
帖子 925
威望 0 點
I-See幣 20743 錢
GAME幣 260 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-4-14
註冊天數 6368
來自 TAI PO *
狀態 離線
  只顯示 ah-jade` 的帖子
我叫咩名:我叫SUI` XD'
我幾碎: 10幾啦'慢慢估.估中請你食野'
我對i-see既印象: 十分好'.
玩左i-see幾耐: 幾個月到啦`
同邊個最fd:  XDD吾講得. ." 
鍾意邊個: 吾講得`
平時係開咩區玩:  冇咩架wor. 學校囉`
鍾意咩明星: 好多.不過數得晒' .
咩星座: 8 -9月就知咩星座.自己搵啦.
叫咩花名:sUI`.`"
- - -  - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - -  - - -

私はあなたを愛します {我愛你。}

愛です必然的にの  愛是天注定的`
頂部
@_@pko
初級會員

會員編號 314780
精華 0
積分 619
帖子 165
威望 0 點
I-See幣 12777 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-5-5
註冊天數 6347
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 @_@pko 的帖子
我叫咩名:lulu
我幾碎:14-15
我對i-see既印象:ok好
玩左i-see幾耐:幾日
同邊個最fd:myself
鍾意邊個:爸爸媽媽
平時係開咩區玩:區區都玩
鍾意咩明星:飛輪海
咩星座:雙子
叫咩花名:no

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...