加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 系d到玩既人...邊個最中2昆post??
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
樓主係咪對一d呃post的人有偏見!?lee個世界大把人日日都係到呃post架啦.冇分話邊個有邊個冇..

只要你冇就得..同埋..lee個post好似有d唔關聖道事wo..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
係呀..好x驚呀..咪叫人黎剷post lo..自己睇版x啦..得咁少字又係到串..

唔知邊個話唔知邊d人成日係到講..唔知邊d人又係到講d唔關聖道的野架!?唔知呢..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部
''7.不得呃post(例:只打符號)'..樓上個個犯左..有埋證據..樓上係咁權水..發表一些冇意義的回復..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ﹢暉暉`▂ 於 2007-2-13 07:44 PM 發表

你仲勁啦....識話人唔識話自已
自已有無呃post自已心照
唔好有口話人無口話自已啦....

你又知..我上面個個post擺明就係話人架啦..咩你心照..我個post d字都多過你個d啦..

仲話人呃post..lee個時候一定要版主改版x啦..冇解..d人係咁..成日係到講有口話人冇口話自己..

人本身都係咁架啦..你唔好話自己冇呃過post呀..我丞認我之前係有..不過之後唔會再有..

你咁唔咁認有呀..你對得住你個post咩..有口話人冇口話自己咩..我唔係話對你有偏見..

只不過係討論姐..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

閱讀全部

QUOTE:
原帖由 ﹢暉暉`▂ 於 2007-2-13 10:27 PM 發表

睇完你講野真系好無奈囉....
完來回覆多字過我  咁我就系呃post嫁啦
真系唔明你呢d系咩野道理囉
同埋想讚你有自知之明
識得知道自已有口話人無口話自已....抵你咁"靚"仔既
同埋你呢d叫做 ...

睇完你個post之後覺得仲無奈lo....針對!?..你自己咋..我從來都冇針對過你地..

只不過你地成日回人地d post..係第一個標題到..所以我先回姐..

咩青山openday!?..我又冇講過話打得少過我就當係呃post..

係咪個電腦定係佢個腦有問題呢!?咩成日冇中生有呀..

籍頭有埋證據串人tim啦..只不過你地唔同版主講姐..

咩屈原呀!?端午節呀!?仲有成3個月先到wo..時間感有問題..

咩'''系唔系關你既態度事呢?! 可能系都未頂呀不過以你咁精明既   所謂既"道理"''..

lee到就有少少唔明白姐..成個post的重點都係講自己好唔憤氣姐..

咁你咪對住自己部電腦..一拳打落去..之後乜事都冇架啦..

幫你地改埋個名啦..細既就叫吳憤氣..大既就叫吳講道理...

升lv..踩埸..個d你唔好話唔關學校事呀..大把野都有關連架..

有人係x公開試之前..因為打機打得多..成績差..影響學校..

有人係學校打波踩埸..影響學生的情緒..可能患上情緒病..向老師/同學做成威脅..

d野話唔埋的其實你問版主/其他人/睇下其他post呀..

其實你開埋d咩f1入面邊個邊個最咩個d....都已經算係架啦..

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...