加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 你地覺得gobo [ 羅繼x] 點呀???
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIuminG` 的帖子

QUOTE:
原帖由 賣火柴的廢柴 於 2006-11-20 08:00 PM 發表
唔講往,打機!!!8888888
今日同我傾左咁耐!!多謝!!
又識多左個fd

周哥...
-口-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 小軒ˍ柒ˍ 的帖子
好悶呀=.=好想快去新的一天

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIuminG` 的帖子

QUOTE:
原帖由 小軒ˍ柒ˍ 於 2006-11-20 08:06 PM 發表
好悶呀=.=好想快去新的一天

我都好悶=,=
同志...
握個手先...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

好啦=.= 聽日既事聽日做=.=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 pig` 的帖子

QUOTE:
原帖由 yeungkin05 於 2006-11-18 05:30 PM 發表
我覺得距係全校最好的老師  距好有責任感     

健哥都上黎玩-___________-'

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 pig` 的帖子

QUOTE:
原帖由 《華》 於 2006-11-20 12:28 AM 發表
做咩講講下gobo講田雞= =""
不過田雞真係好煩..成日係學生面前扮哂野..係家長面前就成隻狗咁
gobo佢我覺得佢幾好人..唔係你錯佢都唔會無啦啦罵你啦= ="
有人話gobo罰完人留堂會請人飲野..<& ...

係真的=-=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 羔羊 的帖子

QUOTE:
原帖由 賣火柴的廢柴 於 2006-11-20 07:39 PM 發表
=-=
你未比個gobom罰.....
我講比你知
文滔今日食完飯,打鐘,佢伸個頭出去望羅繼亨來未,點知咁岩,羅繼亨見往文滔伸個頭出去,根往話文滔係天文台(睇水),根往罰文滔做掌上壓,竟然要文滔個頭係門口,身係課室,之後, ...

我果班以前未試過比佢咁罰喎~
不過佢如果真係咁做比我果班圍都似.................

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

今日文滔好煩=.= d書比人=.=哈哈..............佢好可憐

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ♂傻鴨めめ 的帖子
唉...唔好提= =得我一個比白痴仔呂sir吊

真係好白痴!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

哈哈=.= 算啦 你又唔串返佢既=.=

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...