加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 有無人玩cs??  多選 [參與投票的會員]
cs 1.6   13 (68.42%)
cs 1.5   6 (31.58%)

標題: 有無人玩cs??
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 囧-pky]] 的帖子
有無人玩cs??

同我玩牙~~~好悶~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙星=] 的帖子
算吧la""cs好out嫁la.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ☆依魯加☆ 的帖子
CS..out到唔out  ge wo- -

我好耐沒玩CS  ....

我E+玩HEAT PROJECT  好過=0=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Meimei:.) 的帖子
我都好耐無玩CS了*~~~~~~~~~~OUT死><''

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 =呀俊= 的帖子
我都有HEAT PROJECT   我係上校 名叫大邱

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 大邱 於 2006-4-9 09:17 PM 發表
我都有HEAT PROJECT   我係上校 名叫大邱

你d中文都幾低下~我講緊cs牙~~~~~~~~~~~~~~~

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 pky 於 2006-4-9 10:49 PM 發表

你d中文都幾低下~我講緊cs牙~~~~~~~~~~~~~~~

sorry~唔係中係英~sorry~

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ○稚氣〝偉 的帖子
我有玩啊∼
係得閒玩下果隻- -

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 殺南 的帖子
得閒搵我玩下=]
以前打過WCG ,入16強,果時仲係CS1.6
宜家少玩好多了,都有玩1.6,不過出去練就練CS.S lol

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 b0n` 的帖子
下..  我想問CS有幾OUT!?
我日日都玩架啵=  =!!!
你話OUT...只不過系你玩得廢姐...
當你玩得勁.. .你就吾會覺得呢隻
GAME OUT架啦啵... GG''

今日出完LAN MATCH.. .最小有200
個參賽者囉...試問如果隻GAME
OUT又點會有甘多人玩呢!???
以上個200人只系香港人玩CS
既1小陪份.. .(比賽有水準.. 打得勁D)
而冇出現果D就系吾夠水準..果D'' '

如果想同我打CS.. 可以搵我''
不過你要系STEAM.. .
講明..我好屎架啵...不過殺左你之後
吾好話我開CHEAT啵.. GG''  :D

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...