加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 你地覺得招麗貞點呀`???  多選 [參與投票的會員]
令女 {你要驗眼la -[]-"}   6 (2.18%)
身材好 {生眼[跳]針 >0<}   5 (1.82%)
成日係到發姣`   25 (9.09%)
超煩-//   35 (12.73%)
賤人`   33 (12.00%)
口臭*   27 (9.82%)
真係成條蕉咁`   29 (10.55%)
樣衰`{講得好`}}   31 (11.27%)
勁樣衰 { 講得超好*}   33 (12.00%)
個nose可以放到3隻蒼蠅`*}   28 (10.18%)
其他 {請註明*}   23 (8.36%)

標題: 你地覺得招麗貞點呀`???
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIUSHaN` 的帖子
你地覺得招麗貞點呀`???

我簡左:::*
成日係到發姣`
超煩-//
賤人`
口臭*
真係成條蕉咁`
樣衰`{講得好`}}
勁樣衰 { 講得超好*}
個nose可以放到3隻蒼蠅`*}

另外屈機!!!!!!

P.S:::* 請大家留意` 鬧條臭蕉` 吾好有粗口成份呢!?* /\/\"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 羔羊 的帖子
正pk!!
我考mock果時遲左起身,
跟住飛的返去,
去到個鐘都未打,
佢話我遲到..........

正pk !!
就走都比個遲到我

本帖最近評分記錄
加美尤   2006-7-25 06:36 PM  代幣  -2   違規版規
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

係LO`
佢成日係到屈人`
死臭蕉 .\/.

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Meimei:.) 的帖子
SHAN"你開D個POST開得好"XDDDD

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 MEI` 於 2006/7/26 13:06 發表
SHAN"你開D個POST開得好"XDDDD

好野`
李小姐得左喇""  xDDD;;;

E個POST變左我GE發洩區!?*```

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 小K-KAY 的帖子

QUOTE:
原帖由 阿SHAN 於 2006-7-26 13:20 發表

好野`
李小姐得左喇""  xDDD;;;

E個POST變左我GE發洩區!?*```

-0-"
講真都幾似你發洩區哇..
我都係到發洩下先-V-
叫佢去食自己同類啦..
人地冇番學,,冇拎到份功課..
冇啦啦俾佢罰喎..
吾叫佢食自己同類都吾得啦

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙cat:D 的帖子
黑人憎囉-33-`

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 SIU_K24 於 2006/7/27 16:25 發表

-0-"
講真都幾似你發洩區哇..
我都係到發洩下先-V-
叫佢去食自己同類啦..
人地冇番學,,冇拎到份功課..
冇啦啦俾佢罰喎..
吾叫佢食自己同類都吾得啦

我你家食緊佢GE同類`=]

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

我想問`
豬場管理員係邊個也`???
點解佢投{令女**]]} 的 -0000000-"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 小K-KAY 的帖子

QUOTE:
原帖由 阿SHAN 於 2006-7-29 14:07 發表

我你家食緊佢GE同類`=]

好想咬爆佢*

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...