加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 最憎屋企人同你講咩 copY to 吹水區 - _____ - ''  多選 [參與投票的會員]
1.唔好玩啦..溫書啦!!   30 (26.79%)
2.好收線啦喎!!   29 (25.89%)
3.同我落街買d野!!   18 (16.07%)
4.快d去訓教啦   23 (20.54%)
5.OTHER(請註明)   12 (10.71%)

標題: 最憎屋企人同你講咩 copY to 吹水區 - _____ - ''
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 神秘人~~新f 的帖子
我屋企人好少理我架波^^"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIUSHaN` 的帖子

QUOTE:
原帖由 神秘人~~新f 於 2006/11/19 15:38 發表
我屋企人好少理我架波^^"

你就好啦"
我都想呀`
交換NA`  xppppppppp'

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 怒WAI怒 的帖子
叫我睇E生  叫我做功課

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIuminG` 的帖子

QUOTE:
原帖由 怒WAI怒 於 2006-11-19 04:09 PM 發表
叫我睇E生  叫我做功課

你AR媽會無啦啦叫你睇E生嫁?
-口-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 《呀軒﹏ 的帖子
佢有咩咩咩病呀ma 冇計

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIuminG` 的帖子

QUOTE:
原帖由 《呀軒﹏ 於 2006-11-19 04:42 PM 發表
佢有咩咩咩病呀ma 冇計

哦...
原來so生有咁特別ge病...
睇唔出睇唔出,.....
卡卡....

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

都係佢呀媽 話我知ga 唔係我都唔知 ka

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 小軒ˍ柒ˍ 的帖子
1囉  不過我都唔聽的=.=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 怒WAI怒 的帖子
.........叫我睇E生  因為我楂車果陣睇野好慢

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 怒WAI怒 於 2006-11-19 05:18 PM 發表
.........叫我睇E生  因為我楂車果陣睇野好慢

死開dd‘啦 個個係我呀 你死開啦ka 講下笑

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...