加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 支持邊個  (單選) [參與投票的會員]
城城   11 (44.00%)
pky   14 (56.00%)

標題: 支持邊個
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 城城老豆 的帖子
盜亦有道
曲:唐奕聰 詞:李峻一 編:唐奕聰 監:金培達/唐奕聰/崔炎德

為何我愛上你 而他早得到你 尚會每季送你最貴最新到手機
從他那體貼入微 旁觀者都說 唯有他窩心到貼地 唯有他可守約至死
為何你試探我 還背著他親我 就算我也愛你 也怕這手法骯髒
誰都也將我睇作強盜一個
難得他使你快樂 何必貪戀太多

若我搶或搶得到 偏偏他對你很好
就由他繼續愛你 因我信盜亦有道
就算你懷念曾偷偷起舞 某日碰到亦當彼此過路
寧願退縮 讓你跟他相好

為何我要放棄 明知可爭到你 但我偷得芳心也怕自己手法不正
留一個鼠輩罪名 誰又高興
何必打擾你倆人 由他日夕陪你

若我搶或搶得到 偏偏他對你很好
就由他繼續愛你 因我信盜亦有道
就算你懷念曾偷偷起舞 某日碰到亦當彼此過路
寧願退縮 讓你跟他相好

難為他出過血汗 何必貪戀太多?

就算爭就爭得到 可惜他對你很好
就由他以後愛你 因我信盜亦有道
就算你懷念曾牽手起舞 明日碰到莫再偷偷相擁
寧願退縮 讓你跟他相好

如果你想貪多個 不必選我
由得他給你快樂 由我獨自難過 好麼

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 《呀軒﹏ 的帖子

QUOTE:
原帖由 城城老豆 於 2007-7-27 03:52 PM 發表
盜亦有道
曲:唐奕聰 詞:李峻一 編:唐奕聰 監:金培達/唐奕聰/崔炎德

為何我愛上你 而他早得到你 尚會每季送你最貴最新到手機
從他那體貼入微 旁觀者都說 唯有他窩心到貼地 唯有他可守約至死
為 ...

你呃完PO 未呀 小啦巴

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 怒WAI怒 的帖子
板主  快d扣佢啦   扣我又得  扣佢又唔得

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

pky同阿joy接近後會分開

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 《呀軒﹏ 的帖子

QUOTE:
原帖由 城城老豆 於 2007-7-27 04:22 PM 發表

小你個咀 煩Q完未呀

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 `傑 的帖子

QUOTE:
原帖由 城城老豆 於 2007-7-27 04:22 PM 發表

真系話你呃PO 狗,驚你嬲

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 《呀軒﹏ 於 2007-7-27 04:28 PM 發表

小你個咀 煩Q完未呀

你都白痴 采你都傻 pky出賣阿joy 阿joy最終都會屬於城城 pky不自量力挑戰四大天王簡直愚蠢 pky最終會失去阿joy

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIUSHaN` 的帖子

QUOTE:
原帖由 城城老豆 於 2007/7/27 16:22 發表

吾好甘樣話人好喎.v.
人地依家不知幾幸福!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

幸福時間係唔會好長 人會變心

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 `傑 的帖子

QUOTE:
原帖由 城城老豆 於 2007-7-27 04:46 PM 發表
幸福時間係唔會好長 人會變心

你又知=-='??勁WO'預知未來'?!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...