加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: - `'視覺系殿堂♥`,.新團招人*]
載入中 ...
*屎味波板糖*
中級會員

會員編號 260951
精華 0
積分 824
帖子 364
威望 0 點
I-See幣 10476 錢
GAME幣 176 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-1-13
註冊天數 6332
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部
- `'視覺系殿堂♥`,.新團招人*]

- `'視覺系殿堂♥`,.
我同fd子新開既團..

希望囍v既人可以+入na*..

不囍勿踩喔*

睇下下面既野吧;;

- `'視覺系殿堂♥`,.

收人準則:::

01.必須是要囍歡v系*

02.不能是只看樣貌的顏飯..((顏飯準則請上網自找))

03.囍上v系必須有1個月

04.必須改網名

05.對v系要有一定一定滴認識

06.未成團員時不得向外自稱是本團人士

07.不得侮辱本團

08.至小要在1個月前聽過關於v系滴歌

09.不能侮辱v系

10.請付上照片一張

----------------------------

我們成立此團滴目滴::

為了讓更多人認識v系*

讓一班囍v人仕..

可以罪埋一齊討論下v系

----------------------------

睇哂就要填表表*

00.               msn::

01.               姓名::

02.               網名::

03.               年齡::

04.               性別::

05.             就讀學校::

06.             就讀年級::

07.          是否V!sualeR(vR)::

08.         如是..有沒有band::

09.            囍上v系多久::

10.        你最囍歡那隊v band::

11.          你對visual滴感覺是::

12.      請列出至小3隊既visual band::

13.     請列出至小10手你聽過滴v歌::

14.    請說出至小10個你認識滴v系人::

15.         請問你滴本命是..::

------------------------------------------

完左lu

希望大家吾好出貓吧*

-----------------------------------------

想有多d人哇><

支持下我吧!!!

不囍勿踩!!!!!!

___; 招3台朋友仔<3 `,
♥.招同區美女知已;'

[♥]q00za;; siuxtine !`
i'm t0nyking
假鼻屎0____0

幫我推下p0 ;D
http://hkisee.com/thread-275653-1-1.html
http://hkisee.com/thread-275581-1-1.html

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
*屎味波板糖*
中級會員

會員編號 260951
精華 0
積分 824
帖子 364
威望 0 點
GAME幣 176 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6332
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部
大本命可以系一個人/一個團隊家..
我既本命就系gazette*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
*屎味波板糖*
中級會員

會員編號 260951
精華 0
積分 824
帖子 364
威望 0 點
GAME幣 176 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6332
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部
尼到系俾D想入既人回P0囉..
十卜下也冇問題..
旦就吾系俾你地你D..
識小小扮代表既人系到嘈..
GAZETTE就系GAZETTE..
冇分要點叫既..
你鍾意叫佢2個之中邊個就邊個..
旦系就冇話叫錯埋第2個BAND名甘恐怖既..
吾通你地上網搵GAZETTE就搵吾到..
搵THE GAZETTE先搵到?!
你知吾知個THE字咩意思家..
吾好一味系到串人..
見人嘈你又嘈..
見問題你米答囉..
冇心入既吾該過主..
入面冇講要你答既野你就米系到癈UP..
你柯屎關我咩事..
我又冇叫你要田哂..
醒小小啦..
就算系佢地牙媽牙..
刀吾會知道哂佢地五子D所有野啦,,
你地仲要系佢地D飯咋..
吾好以為人地吾講野..
就吾名你嘈啦..
以為自己串人真系好勁咩..

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...