加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 班房的這六年就這樣過去 `眼前所有,,只剩下幾天
載入中 ...
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
I-See幣 17812 錢
GAME幣 479 個
口水 29 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5395
狀態 離線
  閱讀全部
班房的這六年就這樣過去 `眼前所有,,只剩下幾天

話咁快就升到六年班LU `

諗番起之前1~2年班既我 ;; 真係好好笑

睇番之前既相 ``原來我高左咁多

呢幾日係學校係完飯都會落去教d一年班做功課

曾幾何時我都好似佢地咁 `咩都吾識

宜家睇番佢地 ``原來我以前都係咁天真無邪^^

係學校呢六年 `話多吾多 ;; 話少吾少

咁多個同學都就黎各散東西,,一諗起就好吾捨得^^

話哂都做左咁多年朋友 ;;  重一齊經歷左好多難關

如果時間可以停頓 `你話幾好呢

上到中學又要識過一班吾同既新朋友

又要再開始識認`又要一齊再次度過難關

呢六年所發生既每一件大小事我都會銘記於心^^

宜家打呢D野會吾會早左d呢^^?

冇所謂啦^^吾理得咁多lu `

原來六年班就咁忙 `上到中學點算呢?!

我諗一時之間好難會識到一D真心對我好既朋友

所以我要靠自己lu`身邊吾會再有一d事事都包容我既朋友

我脾氣又吾係好 ``上到中學真係吾知點算...-3333-"

我要好好珍惜宜家日日有講有笑既生活 `

吾係到時冇人再理我就死啦 ``

我本身自己又吾中意講野 `但D同學見我咁樣一定會聊我講野咖 `

就算佢地吾聊我講野 ;; 我都會自己開口先 `我吾中意人地因為我吾開心

除非我真係好嬲啦`吾係佢地一定會引到我笑^^

我一定會好好記住呢段回憶^^

吾知你地會吾會見到咁多字吾想睇呢-0-`
有冇人同我一樣今年升中咖-v-?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See認證章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
口水 29 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5395
狀態 離線
  閱讀全部
吾洗學-v-"
我本身就有小小自閉

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
口水 29 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5395
狀態 離線
  閱讀全部
回復 #4 打黑C;` 的帖子

吾知牙 `
有掛...

頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
口水 29 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5395
狀態 離線
  閱讀全部
回復 #5 章魚BB 的帖子

你邊區咖?!
我諗住入馬錦明-v-

頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
口水 29 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5395
狀態 離線
  閱讀全部
回復 #10 蘋果電腦 的帖子

你就好啦^^
我係學校冇咩朋友咖 `
老師都吾會話點理我-0-`
因為我成績又吾係話好過人`
我學校果d所謂既老師睇成績做人咖
有1次一個成績超好既人偷左我野 `
老師話會吾會你自己放左係邊牙
咁樣講完就算啦

頂部
玲b`
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 448422
精華 0
積分 2077
帖子 1447
威望 0 點
GAME幣 479 個
口水 29 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2009-8-5
註冊天數 5395
狀態 離線
  閱讀全部
回復 #11 -_糖霜小丸子;; 的帖子

但係我吾知點先可以合群-0-`

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...