加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 下年想入咩班  (單選) [參與投票的會員]
A]]   2 (16.67%)
B]]   2 (16.67%)
C]]   6 (50.00%)
D]]   2 (16.67%)
留班〕   0 (0.00%)

標題: 下年想入咩班
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 -★nga. 的帖子
下年想入咩班

我想入返c班

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 苦戀淚水 的帖子
55.......我都係呀..............但係唔知why!!~xd

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

我都係5知咩原因

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子
無所謂,,XDD,,吾好同番E家果班就得啦

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 KiTMinG911 的帖子
都係A班好D......

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 a199801512 於 2006-6-9 18:24 發表
都係A班好D......

你叻牙ma

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 KiTMinG911 的帖子
- -.....有幾叻...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 a199801512 於 2006-6-11 18:39 發表
- -.....有幾叻...

叻過我

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 SKY-`Aquarius 的帖子
我想留班
不過冇得留 = =

入邊班都冇所謂啦
又唔係真係有得揀 =3=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Saki-旋 的帖子
我每次都讀 a 班

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...