加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 中意蔡SIR教電腦多D定係李SIR教多D牙 ?! *
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Kaimui-` 的帖子
中意蔡SIR教電腦多D定係李SIR教多D牙 ?! *

如題 XD ,
我中意李SIR教多D ,
雖係幾寸咀 , 起碼有得笑 XDXD
-VVV-" 發表下 ...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子
最好冇電腦..xdd

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 阿毛魚 的帖子
蔡SIR*
落左堂吾洗做功課*XDD`
李SIR吾LIKE..*
賤格人選*

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 阿毛魚 於 2006-9-11 07:53 PM 發表
蔡SIR*
落左堂吾洗做功課*XDD`
李SIR吾LIKE..*
賤格人選*

乜都吾上最HAP,,XDD

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

-3-` 比蔡SIR教多兩教我對學校既電腦產生反抗能力囉 ..
超悶牙 IT , 一句都冇聽到 .. 我釣緊魚 `

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 SKY-`Aquarius 的帖子
梗係蔡SIR啦, 你真係幾與眾不同 @@

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子
蔡SIR講書又真系幾悶..
不過勝在有得休息.XDD

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 SKY-`Aquarius 的帖子

QUOTE:
原帖由 zero` 於 2006-9-12 04:11 PM 發表
蔡SIR講書又真系幾悶..
不過勝在有得休息.XDD

不過佢教得好好
可能我鍾意電腦啦,, 所以唔覺佢悶 -口-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 SuzukiMiyako 於 2006-9-12 04:27 PM 發表

不過佢教得好好
可能我鍾意電腦啦,, 所以唔覺佢悶 -口-

我聽到好眼訓..-口-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 zero` 於 12 - 9 - 2006 04:28 PM 發表

我聽到好眼訓..-口-

我個頭撞埋去電腦到啦 ! >口<
噴 //// V \\\\`

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...