加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉][口語] 真愛/\/\* 會出現我身上!?____]]*
載入中 ...
湯圓
認證會員

會員編號 51025
精華 0
積分 2984
帖子 928
威望 0 點
I-See幣 13671 錢
GAME幣 110 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-9
註冊天數 6798
狀態 離線
  只顯示 湯圓 的帖子

QUOTE:
原帖由 ~檸樂~ 於 2006-10-12 11:30 PM 發表

-口-人地咪打住話轉囉''

你黎得遲左喇!
之前佢係打原創嫁∼
佢擺明握人喇....
佢自己比我講完先轉左咋∼=.=

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
I-See幣 13188 錢
GAME幣 120 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-12-23
註冊天數 6723
狀態 離線
  只顯示 cAroL`柒 的帖子
lunch...

恩 妍..你岩岩同峰去左邊呀!? 冇事呀嘛..!?
妍 冇呀..嘻..
恩 咁你地去左邊呀!?
妍 一個課室..
恩 ..
妍 放心喇..我同佢冇做過d乜呀..淨係嘈左陣咋..而且我咁既樣點會另到佢有所其途ga..嘻..
恩 我唔係咁既意思呀..對唔住..
妍 唔緊要wow...去食野喇..肚餓呀..
恩 嗯..

到左放學/\/\**

誠 峰 ..行喇..
峰 下..做咩呀!?
誠 x呀..今日比賽呀..
峰 咩比賽呀!?
誠 足球呀 死野..你唔好同我講唔記得打波衫呀..
峰 傻既..緊係有帶喇..唔驚比你打咩..
誠 嗯..牙妍..
妍 咩事呀..[笑]
誠 你都黎睇呀..
妍 嗯..好牙..嘻..
峰 x..佢黎睇咪搞到我發揮唔到水準..到時唔好話我呀..
妍 ..
恩 喂..人地都沒話同你打氣..佢黎唔黎關你鬼事呀!?
峰 x..忍你..死8婆恩..
恩 駛你忍..
誠 對唔住呀..
妍 唔緊要..[笑]
誠 咁你記住黎wow...一陣見喇..88
妍 嗯..88!~
峰 行喇..
誠 得喇..!!

足球場/\/\**

女同學a 峰峰 加油呀..!!!
女同學b 誠誠 你好型呀...
女同學c 峰峰我係度呀..記住加油呀...
恩 妖..正姣婆..
女同學a 你講乜呀..
恩 話你姣婆囉..點呀!?
女同學a 你講多次 [推牙恩]
恩 挑你呀..推我!?[推返女同學a]
妍 牙恩呀..算喇..
女同學a 淆呀!?打我呀!
恩 你估我唔敢!?[想一拳打落女同學a到]
妍 唔好呀..呀!!![大嗌]

[[原來岩岩牙妍想阻止佢地,,點知自己食左恩恩個拳去]]

恩 呀妍..!!!![大叫]
峰/誠 [即刻跑去睇咩事]
峰 喂..豬排..你做咩呀!? [扶起牙妍] mo事呀嘛!?
妍 好..好痛..
峰 x..你地又玩乜野呀..睇波姐..駛唔駛郁哂手咁呀..女仔黎ga!
誠 我抱你去醫療室先喇..[抱起妍]
妍 唔..
誠 峰..哩到交比你..
峰 ok..

醫療室..
誠 miss..[抱妍落床]
誠 x..miss呢..
妍 好痛...
誠 乖..冇事嫁..我係度..
妍 痛..
誠 [攬住妍] 乖..你訓陣先喇..訓左陣就唔會痛嫁喇..乖..[好似哄小朋友咁哄]
妍 ..zzzzz..
誠 [笑] 傻婆..咁快訓著..[望住妍錫左落去妍個面珠到]
誠 你訓下先喇..我要落去睇下牙峰點呀..[跑走左]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
La!@婷
嬰兒上路

會員編號 222234
精華 0
積分 522
帖子 78
威望 0 點
I-See幣 11116 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-23
註冊天數 6419
狀態 離線
  只顯示 La!@婷 的帖子
好好睇 呀....努力加油呀∼∼我支持你

頂部
sinyee
初生嬰兒

會員編號 169486
精華 0
積分 373
帖子 39
威望 0 點
I-See幣 11132 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-5-28
註冊天數 6567
狀態 離線
  只顯示 sinyee 的帖子
i want to watch this page

頂部
sinyee
初生嬰兒

會員編號 169486
精華 0
積分 373
帖子 39
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6567
狀態 離線
i  want to see this page

頂部
sinyee
初生嬰兒

會員編號 169486
精華 0
積分 373
帖子 39
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6567
狀態 離線
i want to see this page

本帖最近評分記錄
Athena`   2006-11-7 08:37 PM  代幣  -2   內容重複
頂部
`小詩;
吹水使者
[蚊豬]私人秘書`

會員編號 214628
精華 0
積分 18290
帖子 14569
威望 0 點
I-See幣 82499 錢
GAME幣 753 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2006-9-26
註冊天數 6445
狀態 離線
  只顯示 `小詩; 的帖子
理得係原創定係轉
我都十卜你架,,,
快d post啦!

頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
I-See幣 13188 錢
GAME幣 120 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-12-23
註冊天數 6723
狀態 離線
  只顯示 cAroL`柒 的帖子
足球場/\/\*

恩 牙誠..牙妍佢點呀!?
誠 佢冇事..佢訓著左呀..
恩 哦..
誠 唔駛咁唔開心啵..牙妍唔會怪你既..
恩 嗯..我知..
誠 我出場喇..
恩 嗯..
峰 喂..條死豬排點呀?!?
誠 牙峰..
峰 哎..個條女點呀!?
誠 冇事喇..岩岩訓著左
峰 食左拳仲訓度..正一死豬排...
誠 喂..唔好講喇..開波喇..
峰 嗯..
過左30半鍾...

平左手...

女同學a 峰峰..水呀..
峰 唔該..
女同學b 誠誠...拿..飲左先喇..
誠 唔駛喇..我自己有..
峰 點解有個印嫁..
恩 有人飲過咪有囉..豬
峰 頂呀..你飲過比我飲..痴線嫁你!?
女同學a 哎..唔緊要喇..峰峰..我既咪即係你既..[姣]
峰 痴線[掉左枝水]
女同學a 你好野 許嘉恩..[走左]
恩 超..
峰 唔該wow..
恩 下..!?
峰 冇野喇..
恩 ...哦..
峰 做咩呀..唔串我既!? 小有wow..
恩 你好想我串你咩!? 傻仔
峰 哈哈..都係鍾意你串我多d...
恩 ...[面紅]
峰 咦..你好熱wow塊臉..
恩 邊有呀..睇錯喇..
峰 可能喇..喂..牙誠..你唔上去睇你條女點!?
誠 哎..係呀..我唔記得左我唔得閒呀..你幫我上去睇下呀..
峰 唔係掛!?
誠 唔該喇..我真係唔特閒呀..你幫我送佢返屋企呀..我今日要去考選拔賽呀..
峰 嗯..好喇..見係你咋..
誠 唔該..[走左]

醫療室..

峰 張嘉妍..
妍 zzzz...
峰 唔係呀..仲訓緊..
妍 唔好嘈喇...[發開口夢]
峰 咦..訓教個陣又幾得意啵..都唔係咁豬姐..[摸妍塊臉]
妍 唔..[訓醒..見到峰摸緊自己塊臉] 呀!!! 你做咩呀!!! 變態嫁..
峰 嘩..嚇死人咩..[嚇左跳]
妍 你係度做咩呀..牙誠呢..
峰 誠誠誠..成日都係牙誠..你鍾意佢呀!?
妍 都唔知你講咩..我要返屋企呀..[想起身] 哎..
峰 點呀你..[走埋去扶牙妍]
妍 好痛呀個肚..
峰 緊係喇..食左拳仲唔痛死咩..
妍 ...
峰 唉..上黎喇..
妍 做咩呀..
峰 咩你囉..唔係你想行呀!?
妍 下..唔喇..你咩我咪撞到個肚lor..
峰 唉..[抱起牙妍]
妍 你又做咩呀...[面紅]
峰 抱你囉 傻豬..唔係你想行呀!?
妍 ...(傻豬...佢唔叫我豬排既!?)
峰 諗緊咩呀!? [一路行一路講]
妍 關..關你咩事wow..
峰 我抱埋你喇..咁都唔分享下..
妍 沒人叫你抱..
峰 超..好人沒好報..
妍 多謝你囉...[笑]
峰 (突然間牙峰覺得牙妍笑起上黎好純)[望實牙妍]
妍 喂..小心呀..前面呀..
峰 下..!?咩呀!? [望去前面]
峰 嘩..好險..
妍 睇路呀嘛..成條柱咁都睇唔到..!?
峰 吹呀..咪咁多野講呀你..我同你講呀..咪同人講話我抱你返屋企呀..
妍 知喇..影衰你呀嘛...[低頭]
峰 ...
妍 ...
峰 呀..
妍 做咩呀..!?
峰 on9左..唔記得問你住係邊..淨係掛住行tim..
妍 ...[無奈]
峰 住邊呀!?
妍 你直行轉左 再行多陣就到嫁喇..
峰 哦..
妍 嗯..

峰 喂..到喇..
妍 唔..好眼訓呀...唔好嘈喇...zzzz...
峰 傻豬...醒喇..到你屋企喇..
妍 唔.....咦..係wow...呵欠..好好訓呀..
峰 唉..你估我咁易抱人嫁咩..如果唔係牙誠..
妍 唔該哂..嘻..[落左黎]
峰 你個肚仲有沒事呀!?
妍 冇喇...今日唔該哂你呀...88..[錫左峰面珠一啖]
峰 ...[面紅]
妍 哎..對唔住呀...我慣左多謝人會咁..你放心喇..我唔會講嫁...對唔住呀..[入左去]
峰 ...(點解我個心跳得咁快既..無理由嫁..我點會鍾意個豬排呀...唔會嫁..郭曉峰.冷靜d...!!!)

第3日/\/\**

恩 妍妍..你冇事呀嘛...
妍 冇呀..做咩呀!?
恩 琴日...對唔住呀..我
妍 唔緊要喇..你都唔想既..
恩 妍妍你真係好law...嘻..
妍 咁你要請我食晏就嫁..ok?
恩 ok ...快d上車先喇..遲到喇..
妍 嗯..

課室.../\/\**

誠 牙妍..你琴日冇事呀嘛!?
妍 冇事喇..嘻嘻..
誠 痛既話唔好返學呀嘛..
妍 真係冇事啵..
誠 對唔住呀琴日..我要去選拔所以陪唔到你返屋企呀..
妍 選拔賽緊要d嘛..比我都會ga...
誠 嗯..咁牙峰..
妍 佢有送我呀..放心喇...[笑]
誠 嗯..
峰 誠兄識做喇今日..
誠 知喇..請你食晏囉..
誠 牙妍,,,一齊呀..
妍 [望住峰]
峰 牙誠話點咪點lor..
妍 嗯..好牙..嘻..
誠 嗯..
妍 我叫埋牙恩啵..
誠 冇問題呀..我請埋你食呀..
妍 哈哈...有牙恩請喇今日..下次喇..
誠 好牙..
妍 嘻..
峰 [見到誠同妍..心有點兒...酸..的感覺]
sir 郭曉峰..哩題你出黎做
峰 痴線..咁多人係要搵我..有病呀!?
sir 冇人識做呀嘛..!
峰 冇人識做你咪教囉..你又唔係淨係教我1個..你知我識做你叫我出黎做做乜呀?
sir 就係你識做所以先叫你出黎做比大家睇..
峰 唔好話你唔識做..廢話..
sir 我教你既..你話我識唔識呀!?
峰 唔好意思..我自學既..哩d唔係你教囉..唔該..
sir 咁你出黎做囉..
峰 我係唔出嫁喇..點呀!?
sir 你..
峰 痴線..豬排..陪我..[拉住妍走]
sir 郭曉峰..!!!你同我返黎..
峰 彩你都傻呀..[一路行一路講]
恩 ...(點解牙峰要拖住牙妍既...)
誠 ...

妍 你又拉我去邊呀..
峰 殊..
妍 殊你個頭..
峰 唔好嘈呀..比人知道大獲嫁..
妍 大獲你又上黎!? 乜你都驚嫁咩..
峰 驚比人見到我同豬排一齊影衰我咋..
妍 影衰你又拖住我..
峰 殊..入黎先喇..
妍 殊咩wow..琴日都係咁入嫁喇..今日做咩要咁鬼鼠呀..
峰 超..
妍 點呀又想..
峰 [關埋門]
妍 [坐係張椅到]
峰 [拱埋去妍到]
妍 又想玩我呀..!? 你玩唔到ga..
峰 [妍都末講完就啜左埋去妍到...仲要激吻]
妍 唔..[推唔開牙峰]
峰 [想除牙妍條裙]
妍 [瞪大隻眼 用力推開牙峰]
峰 ...
妍 你..你變態嫁..
峰 我...對唔住..
妍 ...你咁算係咩意思呀..
峰 沒..一時興起姐..
妍 咩話..!? 一時興起!?你一時興起唔該唔好玩我..大把女等你啜呀..但我唔係d咁既人囉..你唔好當我係個d女呀..[號走左]

頂部
`小詩;
吹水使者
[蚊豬]私人秘書`

會員編號 214628
精華 0
積分 18290
帖子 14569
威望 0 點
I-See幣 82499 錢
GAME幣 753 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2006-9-26
註冊天數 6445
狀態 離線
  只顯示 `小詩; 的帖子
support~~
可唔可以十卜多d呀?
淨係睇小小好易唔記得佐劇情..
thx^^

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
I-See幣 24765 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6622
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線
好好睇呀
...

本帖最近評分記錄
Athena`   2006-11-7 08:37 PM  代幣  -2   違規版規
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...