加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[轉]]但我這些年來///幾多次愛...*全數是我敷衍]]]"(第一次po~多多支持拉~~)
載入中 ...
snowangel
初級會員

會員編號 166029
精華 0
積分 869
帖子 151
威望 0 點
I-See幣 12790 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-5-20
註冊天數 6573
來自 Hong Kong
狀態 離線
  只顯示 snowangel 的帖子
無人睇嘎...仲po唔po阿......= =

angel
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
siu彤’”
初生嬰兒

會員編號 128348
精華 0
積分 456
帖子 36
威望 0 點
I-See幣 11120 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-2-25
註冊天數 6656
來自 HK
狀態 離線
睇呀睇呀....post多d啦....

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
snowangel
初級會員

會員編號 166029
精華 0
積分 869
帖子 151
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6573
狀態 離線
no.8

上一回講到阿純有d唔開心..點解呢?

因為平時阿瑜都多講野..但就好似成日聊嘉嘉講咁..唉..

佢地4個就一齊去到間日本野度食野

樂 :你地想食咩呀?

嘉 :我咩都想食呀

樂 :哇..你個肥婆丫

嘉 :邊度肥姐..車[o都咀]

樂 :純..

阿純冇反應

樂 :純..

純 :下..做咩呀?

嘉 :做咩呀純你~唔出聲既..

瑜一直都冇問過佢

樂 :係咪唔舒服呀?

純 :唔係呀 我冇事 [笑一笑]

嘉 :[勁大聲] 丫..死喇..

樂 :做咩呀?

嘉 :我唔記得左阿純係唔中意食日本野架!!!!

樂 :唔怪得之啦..一係同你食第2d啦~

嘉 :係囉..你想食咩?

純 :真係冇所謂..我都冇咩胃口..都係食小小..唔洗就我啵

嘉 :真係冇所謂?

純 :真係呀

樂 :咁你睇下想食咩..我叫啦~

純 :我想食沙律呀~有冇架

瑜 :呢隻個三文魚沙律好好味架..你食唔食丫 [終於捨得出聲喇咩]

純 :哦..好丫 [冇咩表情]

瑜 :唔食其他野喇?

純 :我夠架喇..

樂 :好啦..咁我叫野啦..

嘉 :差不多要番去喇啵

純 :咁番去啦~都冇野做

樂 :邊個話冇呀..唔想咁早呀

瑜 :你又去呀?

樂 :上次你WIN左我..我唔甘心 [好好勝既樣]

嘉 :你地講咩姐..WIN咩姐

樂 :你去到咪知囉

嘉 :純..你去唔去呀?

純 :我唔去喇..我想番去抖下..[之後自己行左去]

嘉 :咁點呀..仲去唔去呀?

瑜 :但你個FD走左啵

嘉 :咁唔去喇?

樂 :下次先啦..唔通得番佢一個咩 [之後追左上去]

阿樂拍一拍阿純膀頭..阿純回頭望

純 :E~你地唔係去玩咩 [有DD失落..點解要係佢?]

樂 :唔通丟低你一個咩 [笑一笑..真係好殺死人..但殺唔到阿純個心呢]

純 :唔係因為我唔去啦..我會唔好意思架

呢個時間阿瑜同嘉嘉都上到黎喇

嘉 :傻啦..行啦..FD丫嘛

純 :[笑一笑]之後Q住嘉嘉行前~

樂 :你地番學校先啦..我地煲支耀 [係後面嗌]

嘉 :哦..好啦~一陣見

angel
頂部
siu彤’”
初生嬰兒

會員編號 128348
精華 0
積分 456
帖子 36
威望 0 點
I-See幣 11120 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-2-25
註冊天數 6656
來自 HK
狀態 離線
快d post啦....一係一次過post多d啦...

頂部
snowangel
初級會員

會員編號 166029
精華 0
積分 869
帖子 151
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6573
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kwokyt0518 於 2006-11-17 10:06 AM 發表
快d post啦....一係一次過post多d啦...

而加po啦^^我會po多d架拉~

angel
頂部
snowangel
初級會員

會員編號 166029
精華 0
積分 869
帖子 151
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6573
狀態 離線
NO. 9

煲煙中....

瑜 :有咩想講呀死仔..

樂 :你又知我有野想講~

瑜 :唔係洗咩洗走佢地..學校都煲到啦

樂 :懶醒..你覺得佢點呀?

瑜 :邊個呀?嘉嘉?

樂 :唔係呀..阿純呀

瑜 :[O一O咀]下..乜你唔係想溝嘉嘉咩?

樂 :唔係呀..做咩呀?

瑜 :我見你地咁好傾= =

樂 :佢多野講咋嘛..加上阿純又咁COOL..我已經係咁聊佢講野架喇

瑜 :但人地好似唔多SO你啵

樂 :係啦..妖..不嬲都唔洗我溝女架嘛

瑜 :係囉..今次竟然要你出手..難得啵

樂 :係囉...唔知..我覺得佢好唔同

瑜 :仲要做同學架啵..你咪玩完人..面阻阻

樂 :點會..行啦:番去~

之後佢地一齊番去喇..唔知阿瑜點解個心有D怪怪地..唔通...?

no. 10

咁阿瑜同阿樂就行番學校條路啦..點知行到學校門口見到好多人

阿瑜 :哇..咩事丫..開party呀?

阿樂 :點知..行過去睇下

見到既原來係一班唔係學校既mk妹...同埋阿ca 阿wing [大家記唔記得佢地呢?]
e~仲有嘉嘉同埋阿純啵..阿瑜佢地即刻衝過去

阿樂 :乜事呀?

d人即刻望哂過黎

嘉 :有d人今日同我地講..話lunch出唔到呢個門口..

純 :係囉..遲左d啵..我地食完..就唔比我地番去

ca :你地兩個好撚多野講啵

樂 :同我收聲呀 阿ca你又想點呀?

ca :唔關你事 [冇望到阿樂]

瑜 :阿ca..你唔係因為阿樂先攪佢地丫嘛..好無聊呀!

ca :唔係..都唔關事..佢地同阿樂有咩關係

樂 :我條女

阿純正想出聲果陣..比阿瑜拉一拉隻手..叫佢唔好出聲

ca :樂少真係勁啵..今次兩個一齊上呀

樂 :我既事唔關你事~我有幾多條女都唔關你事呀

嘉嘉同阿純即刻諗到呢個阿ca同阿樂既關係一定唔會咁簡單..

ca :你...[眼紅紅]

呢個時候一直冇出聲既阿wing終於有話題了..

wing :樂哥..你唔係咁對ca姐丫嘛..佢點對你你唔係唔知架?

阿ca一直係度喊冇出聲..

mk妹 :喂..點架..冇野攪我地走架喇..阿ca..

ca :sorry家姐..我再打比你 [啤一啤阿純嘉嘉就走番去學校..阿wing都跟住]

樂 :行啦..番入去啦~冇事喇

嘉 : [唔知為咩唔想同阿樂講野] 阿純我地走喇

純 :嗯

樂 :[見到嘉嘉好似咁嬲..O 一 O咀]咩事咁嬲呀= =?

瑜 :你唔係咁蠢丫嘛?

樂 :乜呀 [溝女咁醒都唔知= =]

瑜 :嘉嘉LUM你LUM到出哂面架喇啵

樂 :下..第一日咋啵

瑜 :妖 [走左去]

angel
頂部
snowangel
初級會員

會員編號 166029
精華 0
積分 869
帖子 151
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6573
狀態 離線
NO. 11

嘉嘉同阿純番入班房之後..都坐低左..冇講野..各人為各有心事煩

純心諗 :頭先阿瑜捉住佢隻手果陣..有種想由個心笑出黎果隻甜..死喇..唔得架...[卒一卒塊面比自己醒下先得]

嘉嘉就諗 :[自己做咩要為識左唔夠一日既人嬲姐?中意人咩呀..靚仔?痴線..呢D做男朋友一定唔得]

呢個時候阿樂同阿瑜就番左入黎LU..

樂 : 兩位BABY~我番黎喇

嘉嘉聽到呢句仲唔想同佢講野

嘉 :阿純..陪我去TOILET丫

angel
頂部
snowangel
初級會員

會員編號 166029
精華 0
積分 869
帖子 151
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6573
狀態 離線
sorry..上篇po po下冇啦啦有野做..so就咁短..咁呢個就當下集啦 -3-

no.11 (下集)

去到toilet..

純 :做咩冇啦啦拉我黎呀? [佢咁清楚嘉嘉..一定知道唔係為左去o殊o殊]

嘉 :咩呀,,冇野..想照鏡咋嘛

純 :[笑笑口]有人呷醋咋

嘉 :乜呀?邊有

純 :講真..阿樂個樣又唔差..你都預左佢有好多ex架喇..

嘉 :唔知點解一見到就好嬲..佢又口花花..搵佢做男朋友死得1

純 :慢慢黎啦~識左佢一日咋嘛..

嘉 :咁又係..你又點呀?

純 : 我..我咩呀?

嘉 :估唔到阿樂呢個大靚仔吸引唔到你..反而身邊既小可愛迷死左你啵

純 :痴線..講乜呀你 [即刻唔敢望住嘉嘉]

嘉 :呵呵..唔知啦..等我幫下你啦

純 :你咪亂黎呀!!人地..可能有女朋友呢

嘉 :你冇得唔認啦..死喇你..終於有人發姣喇..

純 :廢事采你..番去啦:::小氣鬼

嘉 :而家本小姐心情好靚..你中意點講就點講啦..呵呵 [行番去課室]

阿純好無奈咁跟住佢番去..

佢地兩個番到入去坐低左..依然係冇講野既..

阿瑜就係阿純耳邊問 : 嘉嘉做咩好似咁嬲咁既

阿純即刻死塊面紅哂 :下..我唔知呀..

瑜 :哦哦..

正當阿純拎過去阿瑜度果陣..咁岩阿瑜又想同佢講野....呢個時間....

兩個咀就岩岩惦住左...阿純當然面都紅哂...不過個心係甜..完全冇放開既念頭

而阿瑜果方面..第一下..呆一呆,,但之後係清醒的..只不過同樣地冇放開既意思..還輕輕地按著阿純的手...繼續吻下去.....

angel
頂部
snowangel
初級會員

會員編號 166029
精華 0
積分 869
帖子 151
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6573
狀態 離線
嗚...無人嘎.....哭..

angel
頂部
snowangel
初級會員

會員編號 166029
精華 0
積分 869
帖子 151
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6573
狀態 離線
no. 12

阿純和阿瑜的吻大概維持了一分鐘..就比嘉嘉累事了..

嘉 :喂..阿純[一見到咁既情況即刻呆哂]

阿純同阿瑜即刻分開左..嘉嘉都拎番去前面 [不過都冇咩用啦= =]

阿瑜就拍一拍阿樂 :喂..去廁所,,去唔去

樂 :是但 [之後就一齊行左出去]

嘉嘉呢個8掛妹緊係唔會放過8既機會啦

嘉 :喂喂喂..估唔到咁快啵

純 [仲未面紅完]乜呀...

嘉:點解會咁快既..講左d咩呀?

純 :唔係呀..頭先我就諗住拎去阿瑜果邊啦..佢又咁伸過頭果黎想同我講野啵..就惦住左..但佢又冇放..仲禁住左我隻手..繼續錫...咁咪...咁囉

嘉 :wa..好正呀!!姐係佢對你都有野啦

純 :下..唔知呀..

嘉 :等我幫下你地兩個啦

純 :你又想攪咩呀 [個心都不知幾想]

嘉 :放學去唱k丫叫埋佢地..

純 :但咁樣做好出面啵...

嘉 :咁呀..算囉..

純 :er....是但啦

嘉 :真難得吸引到你阿純大小姐

阿純冇出聲..甜cc咁笑..

樂 : 一陣放學去邊好

阿瑜冇反應

樂 :喂 [拍一拍佢]

瑜 :[醒]做咩呀?

樂 :呆左咁做乜呀..問你放學去邊呀

瑜 :唔係呀..頭先我同阿純鍚左

樂 :[勁o咀]死仔..講黎聽下

瑜 :唔知呀..頭先唔小心惦到..之後佢又冇縮..我咪繼續錫囉..

樂 :估你唔到啵..平時怕怕羞羞

瑜 :你仲玩啵..而家點呀?

樂 :上囉..仲問..唔通你冇意思?冇就我上喇

瑜 :唔係呀...不過我驚姐

樂 :驚乜

瑜 :佢唔肯囉

樂 :試下啦..平時都好多女主動溝你架啦

瑜 :唉..唔知呀..番去喇 [行左番去]

angel
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...