加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: (已處理)有d問題,唔好介意
載入中 ...
師奶仔
嬰兒上路

會員編號 255625
精華 0
積分 454
帖子 67
威望 0 點
I-See幣 11027 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-1
註冊天數 6328
狀態 離線
  只顯示 師奶仔 的帖子
(已處理)有d問題,唔好介意

其實我對I-see有d問題

以下問題

純屬本人意見

希望唔好介意

論壇既論壇公告有d不可以回覆,有問題開新post,d板主可能會話你,我suggest係論壇公告加設長期回覆

有時post笑話等等,可能會同人一樣,俾人扣分,但有d笑話,無可否認會重覆。難道要post前,要睇哂莓張post?令我好莫名其妙,有d笑話好好笑,咁post出黎,俾人扣金幣。唔通我自己作,咪傻啦!俾個人(w!`NG-}} )勁扣金幣,火爆,我唔信有人莓篇都係自己作,佢都係,扣人金幣,佢扣得好過忍。

我俾d板主扣過幾次分,佢地只係講、違反板「窺」,咁者係點,唔夠詳細。

我仲有野問,如果係發洩區到/其他區post野,冇人回應可唔可以post多次?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
YAN:D
贊助會員

會員編號 11299
精華 7
積分 11026
帖子 799
威望 28 點
I-See幣 46403 錢
GAME幣 105 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2005-6-8
註冊天數 6901
狀態 離線
  只顯示 YAN:D 的帖子
第一.. 如果一個成日睇笑話的人.. 正常應該經常係笑話區..''
咁係唔係應該有留意過有POST 過既笑話..
可能..  有D笑話會重覆..` 我試舉一個例子..
最近有個POST叫 { 古老的符咒 }
本壇發覺 .. 每個人不斷不斷的咁係度POST..
仲要係個個區都走去POST.. 有唔同既人..`
用唔同既標題而內容一樣.. 咁個個禁入去都係同一樣野..
你會點呢 ? .. 扣分係正常..
有人每日係另一個論壇不斷轉貼都係一樣 ''
咁多個笑話..  都有一個原創人..
如果冇人去創作.. 那有咁多笑話比你地睇呢''
自己作笑話唔係傻..  有機會仲會有得加分 `
而且版主做番版主要做既野都係好正常..
我地冇得扣金幣.. 只可以扣代幣 `

第二` 進入該區時應該必先留意睇清楚版規..
如若違反板規.. 自己卻不知違反什麼版規..
我唸係個人既問題而唔係版主既問題 ''
如果認為唔夠詳細我幫你同2位版主講..
下次寫得詳細D. ..違反邊條版規咁 `

第三` 如果冇人回應自己重發該POST會扣分 + 鎖POST `

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部

贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 808
精華 7
積分 11724
帖子 3550
威望 9 點
I-See幣 15589 錢
GAME幣 203 個
口水 60 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2004-11-5
註冊天數 7116
狀態 離線
  只顯示 權 的帖子
我補充一點,

論壇既論壇公告有d不可以回覆,有問題開新post,d板主可能會話你,我suggest係論壇公告加設長期回覆

希望閣下能善用PM(短訊息)功能.

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...