加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: (已處理)[投訴] 會員 丁丁=] [第二次]
載入中 ...
阿腐
初級會員

會員編號 58720
精華 0
積分 437
帖子 116
威望 0 點
I-See幣 9746 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-10-22
註冊天數 6764
狀態 離線
  只顯示 阿腐 的帖子
(已處理)[投訴] 會員 丁丁=] [第二次]

我唔係針對佢,,不過佢真係好煩囉,,
你睇埋我打E篇野先再落下面禁LINK喇!

你去 會員自貼區 「求其」禁一個PO,,
10個都有9個都有佢回,,,
無錯!!回覆係就係冇罪,,
但係佢個個回覆都一樣呢!

QUOTE:
suP Y0u``[-33-]!
BY:DINGG =)

咁係咪代表我都可以回覆一樣既內容,,
仲要係差唔多個個PO都有呢!?
佢係個個回覆都係咁,,
你拉落D有LINK比你睇,,
我已經唔係個個咁搵,,求其禁一禁個PO
禁Ctrl+F 打 丁丁,,  點知又有佢..
又係同一內容!   我覺得佢係個個版都係咁囉!
ISEE 有呢D會員真係不幸中的不幸,,
試諗下,,個個都學佢咁...個個REPLY都一樣,,
咁論壇咪會漸漸衰落囉,,所以E D會員唔要得嫁!

你去 會員自貼區 好心就比COMMENT喇,,
比咩十卜呀?  比十卜有乜用?
就算你講十卜都好心比CM喇!  如果唔係回黎有乜用?
我諗係時候規定唔比淨講supp. 十卜 個D喇,,

例如你係會員自貼貼左個PO,, 個個講十卜十卜,,
比我都唔會再係個壇到PO相同玩落去喇,,
仲要個個回覆一樣,,   我希望ISEE唔好變成咁..囉!
LINK係下面,,自己睇!    嫌唔夠自己去 會員自貼區入面其中一個PO
禁Crit+F 打 丁丁=],,  10個入面都有9個!

1.[ #286]
2.[# 31]
3.[#12]
4.[#14]
5.[#15]
6.[#23]
7.[#345]
8.[#18]

1.遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。  
2. 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
3.遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
4.遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
5.遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
6.遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
7.遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
8.遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
狂野巨火雞
吹水天王
mrs.rubbish :D

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 146628
精華 1
積分 9414
帖子 21232
威望 0 點
I-See幣 15197 錢
GAME幣 114 個
口水 55 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 狂妄症發動.3.
閱讀權限 100
註冊 2006-4-2
註冊天數 6602
狀態 離線
  只顯示 狂野巨火雞 的帖子
禾是第一個嗎,,,?!
吾系牙化-口-""
真系個個都有佢啵,,
甘做吾使扣分咖咩"
佢真有心機**

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
阿腐
初級會員

會員編號 58720
精華 0
積分 437
帖子 116
威望 0 點
I-See幣 9746 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-10-22
註冊天數 6764
狀態 離線
  只顯示 阿腐 的帖子
如果個個都係咁,,
我諗ISEE都唔知變成點!

頂部

贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 808
精華 7
積分 11724
帖子 3550
威望 9 點
I-See幣 15589 錢
GAME幣 203 個
口水 60 滴
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2004-11-5
註冊天數 7116
狀態 離線
  只顯示 權 的帖子
已將有關貼子刪除,多謝你既回報.

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...