加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉(原創)] →忘~不了--你*給我,,/“像死的×, 傷*→,痕”●┘﹂。完。﹁
載入中 ...
戀愛妄想症×]`
吹水學徒
綜 合 傻 婆 症

會員編號 378899
精華 0
積分 3599
帖子 2083
威望 0 點
I-See幣 18742 錢
GAME幣 618 個
口水 3 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-10-13
註冊天數 6075
狀態 離線
好好睇哇''
快D p0st na:)
suPPP×1000000*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6110
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
  只顯示 ×°酷愛♀欣 的帖子
上集提要~~~~

欣: 做咩喊呀!?

鋒: 鳴鳴..

欣: ...

鋒: 因為...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ch.28 害怕妳會離開我!!

欣: 因為咩呀!?講啦..

鋒: 我好驚呀!!我真係驚你會死呀!!(喊左出黎)

欣: 傻豬黎嫁..係人都會死嫁啦..(喊)

鋒: 鳴鳴..我真係好驚呀..我好驚你有一日永遠都唔係我身邊呀!!(喊得好勁)

欣: (喊)鋒呀..鳴鳴..

鋒: 我真係好驚呀!!鳴鳴..欣呀..

欣: (攬住鋒)

欣: 我死左之後..我會係天堂睇住你..守護住你嫁!!

鋒: (攬住欣條腰)我愛你

欣: 我愛你..老公!!

============距離阿欣死亡時間仲有7日=============

欣: 嘩..老公..你睇下你睇食野食到丫..幫你抹走佢!!

鋒: ^^老婆..餵你雪糕..

欣: ^^

鋒: 好唔好味呀!?

欣: 好味呀!!>0<

鋒: (兜口兜面一野咀落去)

欣: @3@

鋒: (攬實阿欣)

欣: 老公..不如去沙灘玩咯!!

鋒: 好呀!!^^(笑得好燦爛)

欣: (個心郁一郁)老公..你笑得好靚仔呀!!@///@

鋒: 嘿嘿..

----------------某某沙灘----------------

欣: 嘩..攞水潑我..潑番你!!嘿嘿..

鋒: 呀..你個衰婆丫..咪走呀!!(追住欣)

欣: (跑快d)

鋒: (捉住阿欣..抱起佢..掉左欣落水)

欣: 呀..你個衰佬..

鋒: (攬住欣..咀落去)

陽光照耀住鋒同欣一對愛得像死的情侶...
即將要..痛苦分離!?
======================================================
Ch.29 愛你沒有理由(結局篇)
======================================================
想睇就post啦!!
                                                 仲有2集咋!!

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-[傻小欣]-`
初生嬰兒

會員編號 384809
精華 0
積分 204
帖子 2
威望 0 點
I-See幣 10986 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-8
註冊天數 6049
狀態 離線
  只顯示 -[傻小欣]-` 的帖子
超好睇@3@`
  支持也!!
唉-[]-` 甘快完喇t^t...

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6110
狀態 離線
上集提要~~~~

----------------某某沙灘----------------

欣: 嘩..攞水潑我..潑番你!!嘿嘿..

鋒: 呀..你個衰婆丫..咪走呀!!(追住欣)

欣: (跑快d)

鋒: (捉住阿欣..抱起佢..掉左欣落水)

欣: 呀..你個衰佬..

鋒: (攬住欣..咀落去)

陽光照耀住鋒同欣一對愛得像死的情侶...
即將要..痛苦分離!?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ch.29 愛你沒有理由!!(結局篇)

欣: @///@你偷鍚人地ge!!

鋒: 你唔鍾意ge..人地以後都唔鍚你囉!!(扮嬲)

欣: 唔好呀..(喊)

鋒: 傻豬..做咩喊呀!?我講下笑姐ma!!

欣: 鳴鳴..你唔要我ge話..我永遠都再見唔到你嫁喇!!

鋒: 乖啦...我幾時有話過唔要你呀!?(攬住欣..換住佢個頭)

欣: 鳴鳴..(攬住鋒)

鋒: 唔好喊喇!!(心諗: 個天..點解要我地分開wo!?)(心痛)

欣: 老公..返屋企咯!!

鋒: 55

=-=-=-=-=-=-=鋒屋企=-=--=-=-=-=-=

欣: 老公..你要唔要呀!?

鋒: 要咩呀!?老婆b

欣: 我想比最後一次性你呀!!

鋒: 老婆..

欣: 唔要..算數..=3=

鋒: =3=''要呀!!

欣: 嘿嘿..呢次唔戴套喇!!

鋒: 下..哦..

之後佢地就..做左最後一次性喇!!

鋒: (哩左係廁所喊緊)

鋒: 鳴鳴..

欣: (醒左)老公呢..老公

鋒: @o@

鋒: 老婆..

欣: 隻眼做咩腫晒ge!?

鋒: 冇呀!!

============距離阿欣死亡時間仲有5日=============

欣: 老公..

鋒: !?

欣: (咀左落鋒度)

鋒: (捉住欣隻手..唔比個kiss停)

欣: (心諗: 如果永遠停留係呢分鍾..就好喇!!)

40分鍾後..
(作者: 嘩..有冇咁長呀!?@o@'')
(鋒: 吹呀..唔比呀!?)
(作者: 唔係呀..話知你地kiss祝24小時啦!!)
(鋒: 都好wo!!你e家作啦!!)
(作者: 痴ma筋嫁..釆你都傻呀!!)
(鋒: 可唔可以比欣唔好咁快死呀!?)
(作者: 改唔到嫁喇!!)
(鋒: 點解呀!?)

返黎現實中...

欣: 冇氣喇..大佬..

鋒: (傷心)

欣: 做咩呀!?(心痛)

鋒: (攬住欣..攬到勁實..驚佢真係會走)

欣: (心諗: 鋒呀!!)

============距離阿欣死亡時間仲有2日=============

鋒: (心諗: 時間真係唔會等人..兩日咋!!)

欣: (心諗: 呢兩日..我一定要搵一日..離開阿鋒..我唔可以比佢睇到我死嫁!!)

鋒: 老婆..送d野比你丫..

欣: ^^咩野呀!?

鋒: 喇..情侶頸鏈..

欣: 嘩..好靚呀!!>3<

鋒: ^^喇..e家刻個對個名上去啦!!

欣: 哦..

10分鍾後..

欣: 搞掂..

鋒: 我幫你戴丫..(有d想喊)

欣: 老公..唔好喊呀!!你一喊..我就心痛嫁喇!!

鋒: 老婆..(即刻唔喊)

戴完之後..

鋒: 喇..老婆..戴住呢條頸鏈..我地就永遠都記住對方嫁喇!!^^

欣: ^^

鋒: (心諗: 欣..我為你做ge只係得咁多咋!!我愛你..你係我呢一世最愛ge女仔!!)
Ch.30 再見!!我的愛人!!(大結局)(加長)
想睇就post啦!!
                                                   最後一集喇!!

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6110
狀態 離線
大結局會好感人嫁..想睇快D PSOT啦!!>0<

頂部
戀愛妄想症×]`
吹水學徒
綜 合 傻 婆 症

會員編號 378899
精華 0
積分 3599
帖子 2083
威望 0 點
I-See幣 18742 錢
GAME幣 618 個
口水 3 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-10-13
註冊天數 6075
狀態 離線
快D p0st喇:)
大團圓結局喇:)

頂部
lovesze_2008
初生嬰兒

會員編號 357613
精華 0
積分 262
帖子 39
威望 0 點
I-See幣 11157 錢
GAME幣 90 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-11
註冊天數 6138
狀態 離線
  只顯示 lovesze_2008 的帖子
快D p0st喇

本帖最近評分記錄
ffu;)   2007-11-11 03:27 PM  代幣  -2   字數不足
頂部
ffu;)
吹水新手

會員編號 188516
精華 0
積分 10369
帖子 3242
威望 3 點
I-See幣 14476 錢
GAME幣 260 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-7-12
註冊天數 6533
狀態 離線
  只顯示 ffu;) 的帖子
是轉載故事嗎?
幾正^_^ 大結局1小時15分中加長版-_-哈哈!

支持呢 ~

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6110
狀態 離線
各位::

個結局唔會係d大團圓結局個d嫁!!係好傷心嫁!!

頂部
lsy113
中級會員

會員編號 224121
精華 0
積分 949
帖子 303
威望 0 點
I-See幣 13216 錢
GAME幣 636 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-29
註冊天數 6424
狀態 離線
  只顯示 lsy113 的帖子
咁你就快post啦...
好想睇啊..
-.-"""

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...