加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉]花心•鬥
載入中 ...
大阪燒
初級會員

會員編號 373015
精華 0
積分 528
帖子 119
威望 0 點
I-See幣 12632 錢
GAME幣 100 個
口水 2 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-9-23
註冊天數 6095
狀態 離線
  只顯示 大阪燒 的帖子
[7-11]
我:呀Ling,依到呀~
鈴:hi~咦?怡未尼咩?
我:擺明啦,下化?-3-”佢同佢表哥一齊尼!!
鈴:下!?佢表哥?未聽過ge?
我:係lo……
[鈴ge鈴聲:: 曾挽手避開幾多次雨水 仍記得那天掌心印在這里 熱情漸褪去 才明了全是沒有火花的允許]知唔知咩歌?
鈴:呀Ling~
對方(男):呀鈴?係我呀…….
鈴:哦~下?你想搵我呀?哦`我係xx花園樓下ge7-11呀!你尼呀?嗯~咁好啦=]88!!
我:咦?邊個呀?
鈴:新識ge男友
我:哦~叫咩名呀?(奸笑)
鈴:下!?佢呀……..佢叫豪呀…..
[新角色::豪:令仔,有錢,專一,好鍾意鈴]
冇幾耐,怡同佢表哥,仲有豪都尼左,哈~好耐未試過咁多人一齊啦~唔知點解好開心=] 飲完野後
我:喂!依到附近有海灘呀!!去唔去呀?
豪:好呀~去唔去呀Ling?(拖住呀鈴,望住佢)
鈴:嗯,冇所謂啦`
怡:我地都去啦,表哥?=]
鋒:好呀!(好溫柔咁笑)
我:就咁話啦=]”
[海灘]
鈴:豪,你咩我丫!!
豪:好呀`哈,你好重呀!!(咩住鈴)
我:哎~知你定恩愛啦!!
怡:咪就係lo=]快d結婚啦?
鈴: (苦笑)冇咁長遠…….
豪:唔係呀,Ling Ling!依d野要諗定先嫁`總之呢,就愈快愈好啦=]
鈴:……………….(玩你嫁咋,白痴\口/)
鋒:怡,我咩你丫!
怡:真係得咩?
鋒:緊係啦=]
每個人都有佢地ge戀愛……….咁我呢?我係咪應該放手呢?係咪應該識番個男仔呢?我都唔明……..但係睇見佢地咁恩愛…………我就好心酸………
怡:婷,你冇事呀?你睇落去好似好差咁………..?
我:我冇事@@”呀,我想走先,得唔得呀?
怡:嗯,咁你少心d啦!
番左屋企,,on左msn,發現一個人都冇……..悶呀`
[婷ge鈴聲::沒有得你的允許 我都會愛下去 互相祝福心軟之際或者準我吻下去
我痛恨成熟到 不要你望著我流淚 但漂亮笑下去 彷彿冬天飲雪水……..]
我:喂?邊位呀?
對方(男):唔認得我?我係文呀-.-
我:哦~你搵我咩事呀?
文:係呀~你e+得閒嘛?
我:下!?咩事呀?
文:呀,總之你出左尼先啦!我係xx酒吧等你呀!!(cut左線)
我:下!?喂,喂!?
唔想去呀!!但冇辨法啦`唉……

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
大阪燒
初級會員

會員編號 373015
精華 0
積分 528
帖子 119
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 2 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6095
狀態 離線
  只顯示 大阪燒 的帖子
[酒吧]
我:文~!!你係邊呀??文!!
男: (搭我[駁頭])喂~令女………
我:邊個!?(另轉面,正想打個人一巴個陣……..)
男:嘩!!做咩咁激動呀!?
我:下!?哦~原來係你呀文-3-”嚇q死
文:嘻…….你打到我呀,好痛呀>3<(扮痛)
我:打多一下就唔痛嫁啦!!尼啦,比我打多一下啦=]
文:呀`唔洗啦~多謝=](走左)
我:唔好走呀!!哈!!
文:哈哈~唔玩啦!!(突然另轉身,攬住我)
我:呀!咩……咩事呀?唔好咁啦!!好多人嫁!!(扮怕醜)
文:其實我鍾意左你好耐啦!!你做我女朋友仔啦,好冇?
我:……………..(呵,有大魚上釣)
我:我都鍾意左你好耐啦=],文豬>v<”
文:婷豬!!鍚啖先!!鍚晒你呀!!=]
我:哈…….咪玩啦=]係啦…….你叫我落尼做咩呀?
文:冇…………俊佢地開p之嘛!!咪預埋你lo……..
我:哈=]你真係傻呀!!(meet佢塊面)
文:呀~!婷豬蝦我><”
我:哈,走啦!!傻豬^3^
[俊個p-酒吧]
俊:呀文,你終於尼啦?咁遲嫁!!咦?係婷呀?
我:嗯………(有少少唔開心,諗番上次單野)
文:喂!!e+婷係我女朋友啦,你地唔好蝦佢呀!!
我:喂!仲咩咁張揚呀!?\3/
文:下?婷豬唔鍾意?
我:係!!(點頭)
文:咁我地密實d lo!!
我:嘻…….(思想真係單純呀)
上次咁樣比你玩法,我今次仲唔報仇??哈……. 麥卓文!!今次你一定會比我玩死嫁!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
呀珮
初生嬰兒

會員編號 397828
精華 0
積分 233
帖子 5
威望 0 點
I-See幣 11042 錢
GAME幣 105 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-1
註冊天數 5996
來自 媽咪個肚
狀態 離線
  只顯示 呀珮 的帖子
我想問你....
個故事你點搵嫁...
我搵唔到既...

不過我都十卜埋你-v-

頂部
大阪燒
初級會員

會員編號 373015
精華 0
積分 528
帖子 119
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 2 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6095
狀態 離線
  只顯示 大阪燒 的帖子
:

QUOTE:
原帖由 呀珮 於 2008-1-29 07:40 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我想問你....
個故事你點搵嫁...
我搵唔到既...

不過我都十卜埋你-v-

唔.........其實係我自己作嫁,卡卡`多謝十卜=]

頂部
大阪燒
初級會員

會員編號 373015
精華 0
積分 528
帖子 119
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 2 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6095
狀態 離線
  只顯示 大阪燒 的帖子
好快就開完P啦,文飲到勁醉,我就冇乜點飲過野,呀俊都係……..
俊:喂,,婷~你走先啦,唔洗理我地嫁啦!!
我:下??但係呀文醉成咁……..
俊:你走啦,,,聽日仲要番學嫁!!真係唔洗理我地嫁啦!!
我:咁呀………好啦!!我走先啦,俊你小心d呀!
俊:我知嫁啦!係啦?要唔要我送你呀……?依到夜晚好靜嫁,你又自己一個女仔…..
我:你送我去車站,,咁佢地點……….?
俊:唔驚wo!!佢地冇事嫁………….尼啦,等我送你啦!!
我:咁多謝晒啦,,俊!!
我地一邊傾一邊行,竟然行過左車站
俊:咦?行過左巴士站wo= =”咁你點番屋企呀?
我:下,,?唔緊要啦……..我係度截的就得嫁啦………唔該晒你呀,88
俊:喂……..都係唔好啦………等我送你番去啦…….咁夜d的士司機會有機心嫁………行啦………
我:下……..好啦!係啦,呀俊,,,,,,,,,點解你對我咁好ge?
俊:………..因為……………因為…………..
想知點解?就要睇下集!!

頂部
§嵐嵐§
吹水學徒

會員編號 300823
精華 0
積分 4518
帖子 1971
威望 0 點
I-See幣 20558 錢
GAME幣 105 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-4-6
註冊天數 6265
狀態 離線
  只顯示 §嵐嵐§ 的帖子
一定係俊中2佢喇,,
係咪也@@?
幾好睇,,
sup"

頂部
大阪燒
初級會員

會員編號 373015
精華 0
積分 528
帖子 119
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 2 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6095
狀態 離線
  只顯示 大阪燒 的帖子
俊:………..因為……………因為…………..因為你係文ge gf lo!(唔知點解有d心痛)
我:哦~咁唔該晒=]
俊:行啦,傻妹!!(敲我個頭)
我:呀!!好痛呀!!搞錯><”
俊:你幾月生日嫁?
我:我呀…………7月lo………
俊:咁就好啦!!我3月生日………大過你…..
我:有咩咁開心-3-
俊:不如你做我呀妹丫?
我:下!?做你呀妹??
俊:係「哎呀呀妹」-3-
我:咦,,又幾好啵,,, 「哎呀呀哥」!!
俊:哈~妹妹!!
我:哥呀,,我可唔可以去你屋企呀?
俊:無任歡迎呀妹!!=]
於是,我就去左俊ge屋企,好大呀-0-”同我屋企差不多,,好似仲大d tim!勁!!
俊:e+都咁夜啦,你唔好走啦! 不如係度過夜啦?
我:好喔`冇所謂!!
俊:就咁話啦!雯!!拎d衫比依位小姐!
雯:知道啦,少爺!!小姐依邊丫…………
[新增角色::雯:幾令,係俊ge工人,同俊好fd,亦都係婷ge好姐妹]
我:唔該你呀………?
雯:我叫雯~
我:你好呀,雯!我叫鍾詩婷~
雯:嗯`鍾小姐………呢邊呀!!d衫係入面嫁啦,,你自己慢慢揀啦!
我:唔該晒你呀雯!!其實你叫我呀婷得嫁啦…………..
雯:唔得嫁! 鍾小姐….. 總之,,你換完衫就叫我啦,,我係出面等你呀!
我:知道啦!
入到去……………哇!!!!!勁多衫呀!!差d嗌左出尼- -”每件衫都超令呀>v<”
於是我揀左件勁令ge衫(←唔多講)
我:雯~!我搞掂啦!
雯: (入左尼)哇~鍾小姐你好令呀!唔怪得之我地少爺咁鐘意你啦!
我:下?你少爺只係我個「哎呀呀哥」尼咋!我唔係佢gf尼嫁~
雯:係咩?鍾小姐=]不過你同少爺都幾襯嫁~如果你地結婚就好啦!!
想睇婷點笞?要睇下一篇喔@v@"

頂部
大阪燒
初級會員

會員編號 373015
精華 0
積分 528
帖子 119
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 2 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6095
狀態 離線
  只顯示 大阪燒 的帖子
我:下-0-?結婚!?個種束縛人ge野唔係好岩我……..我要做一隻自由ge雀仔,,,我唔要結婚!!我係一個闖蕩情場ge江湖人…………
雯: (笑)哇!!好深奧呀!!!江湖人…………哈哈=]
我:笑我!?打你嫁!!哈哈~(扮嬲)
雯+我:哈哈哈…………….
俊:哇?咩事玩到咁開心呀-0-?
我+雯:秘•密!!哈哈~
俊:仲咁夾?一定有古怪ge!!雯!!!!!!!!!究竟咩事?唔講我就炒你!!(扮嬲)
雯: (驚)唔好呀,,,,少爺!!!唔好炒我呀!!!!!(尖叫)我講……….我咩都講……..但係你唔好炒我呀!!!!!!!你炒左我,我冇定去嫁!!!!!!!嗚………….(喊+尖叫,暈埋)
我:喂!!!!雯你冇事呀?雯!!!!!雯呀!
俊:雯唔會有事ge,,,,婷………你幫我call白車!!!!
我:係…….係!!即刻去~!!
俊: (跪低睇雯)雯,,,,,,你唔好有事呀!!!救護車尼緊嫁啦!!你撐住呀………
[醫院]
俊:雯,,,,,,,雯!!!醫生,,,佢會唔會有事嫁?
醫生:未有詳細ge檢查,,,我都講唔到比你知………(攔住俊唔比佢入去)
我:俊,,,,,,你冷靜d啦~雯佢唔會有事嫁!!!佢一定大步「攬」過嫁!!(喊,攬住俊)
俊: (放開我)我知,,,,佢一定會冇事嫁!!
2個小時後………….
想知佢有冇事?睇下集@v@"

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6065
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
好緊張呀,
唔知雯會點呢!
比我睇啦~

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
頂部
冰之雪花
初級會員

會員編號 403099
精華 0
積分 392
帖子 242
威望 0 點
I-See幣 8882 錢
GAME幣 16372 個
口水 1 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-26
註冊天數 5970
狀態 離線
  只顯示 冰之雪花 的帖子
我諗雯冇事ge...[客]暈左姐...
唔會有咩事ge我估..
好好睇呀!~!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...