加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 唱出心靈之歌..(小汛第2部悲慘之作..第11集.上部曲完結篇)
載入中 ...
蘋果蘋 (果仔)
吹水老手
蘋果蘋

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 2
精華 2
積分 10996
帖子 6723
威望 1 點
I-See幣 136973 錢
GAME幣 130 個
口水 5 滴
MSN宣傳 671 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2004-10-4
註冊天數 7157
狀態 離線
  閱讀全部
真係做主角bu..=0=”...等我今日努力練波...練完返黎睇你新作>v<”加油呀汛∼

XG=plejai
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
蘋果蘋 (果仔)
吹水老手
蘋果蘋

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See五年章

會員編號 2
精華 2
積分 10996
帖子 6723
威望 1 點
GAME幣 130 個
口水 5 滴
MSN宣傳 671 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 7157
狀態 離線
  閱讀全部
需然...死左
但係作得唔錯...
依家係06:53..我一陣就要打聯校喇..
希望唔洗輸得咁難睇啦...
同埋有好多人同我講加油....
最希望緊係羸啦..
汛汛...多謝你.....

XG=plejai
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
蘋果蘋 (果仔)
吹水老手
蘋果蘋

榮譽勳章

會員編號 2
精華 2
積分 10996
帖子 6723
威望 1 點
GAME幣 130 個
口水 5 滴
MSN宣傳 671 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 7157
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
  在 2005-3-28 03:37 AM 發表:

=v=”””...sor呢!
hee hee>v<!..我唔會辜負你既期望既=v=...
=v=XDD,,雖然我過左成日先re你...不過都講返句+油啦XD
我諗你有+油的XD..
唔會輸既=v=. ...

輸左喇我....哈哈...sorry呀...你地咁多句加油都搞成咁...
但係你今次作得唔錯..我岩岩起身...一睇完..睇完最尾果句...
我個心有句說話...msn同你講

XG=plejai
頂部
蘋果蘋 (果仔)
吹水老手
蘋果蘋

榮譽勳章

會員編號 2
精華 2
積分 10996
帖子 6723
威望 1 點
GAME幣 130 個
口水 5 滴
MSN宣傳 671 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 7157
狀態 離線
  閱讀全部
汛汛...你做乜用左我同你講果句野=0=,,,
下次收你版權丫拿>v<".

XG=plejai
頂部
蘋果蘋 (果仔)
吹水老手
蘋果蘋

榮譽勳章

會員編號 2
精華 2
積分 10996
帖子 6723
威望 1 點
GAME幣 130 個
口水 5 滴
MSN宣傳 671 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 7157
狀態 離線
  閱讀全部
汛汛小心d啦你...咳到咁/.
岩岩好聽完首歌岩岩好睇完喇~~
唉...唔明點解有陣時你作d野好鬼死似我同你講果d野咁...

XG=plejai
頂部
蘋果蘋 (果仔)
吹水老手
蘋果蘋

榮譽勳章

會員編號 2
精華 2
積分 10996
帖子 6723
威望 1 點
GAME幣 130 個
口水 5 滴
MSN宣傳 671 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 7157
狀態 離線
  閱讀全部
汛汛...我覺得無必要作落去喇.....
唔知點解...突然間...唔想你作落去...
我諗無人會知我既心情...但係....如果你想作可以繼續既...
但係...你喜歡啦....我就唔係太想....

XG=plejai
頂部
蘋果蘋 (果仔)
吹水老手
蘋果蘋

榮譽勳章

會員編號 2
精華 2
積分 10996
帖子 6723
威望 1 點
GAME幣 130 個
口水 5 滴
MSN宣傳 671 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 7157
狀態 離線
  閱讀全部
睇到最尾..我震一震.汛汛..你作得好好..真嫁..
呢句係出自真心...希望你繼續作呢d咁好既小說比大家睇..
我睇完之後..其實有d既事實係無得改變..由其是係感情或者感覺..
人就係一種咁得意既心物..就算知道無可能既事..都會去做..
其實..你為我講左幾句說話..都肯作呢個故仔..我都唔知點多謝你好..
有時大個左就會明自己做既野係幾笨..幾無理由..需然係咁..我都可以同果個女仔講(邊個就心照喇)我由3月6號..所作出既選擇..到4月17號..作做出任何任何決定..我都無後悔..我都識大個..希望你唔會再為果件事而為任何人傷心..只要對依家身邊既事而感到開心就好啦~

XG=plejai
頂部
蘋果蘋 (果仔)
吹水老手
蘋果蘋

榮譽勳章

會員編號 2
精華 2
積分 10996
帖子 6723
威望 1 點
GAME幣 130 個
口水 5 滴
MSN宣傳 671 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 7157
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
  在 2005-10-26 11:49 PM 發表:

嘩””..比你嚇親添””..
幾日無上來..一上來你同阿爸個短訊彈晒出來=.=””..
身為壇主都推post!!!唔應該XDD!
咁誇張”...有咁好嗎?!...
得閒是會的!!無奈就是..算了 ...

人會變..月會圓..我都有變到咩..哈哈""唔覺呢~""
乜我有推post咩=0="無啊..我最多都係係第六頁定第七頁搵返個post出黎講之麻~"哈

XG=plejai
頂部
蘋果蘋 (果仔)
吹水老手
蘋果蘋

榮譽勳章

會員編號 2
精華 2
積分 10996
帖子 6723
威望 1 點
GAME幣 130 個
口水 5 滴
MSN宣傳 671 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 7157
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
  在 2005-10-26 11:50 PM 發表:

邊個無啦啦精左我個post=.=””!!!?!!!

肯定唔關我事=0=v"

XG=plejai
頂部
蘋果蘋 (果仔)
吹水老手
蘋果蘋

榮譽勳章

會員編號 2
精華 2
積分 10996
帖子 6723
威望 1 點
GAME幣 130 個
口水 5 滴
MSN宣傳 671 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 7157
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
  在 2005-10-28 08:59 PM 發表:

人係會變,月係會圓,但今天不是中秋-v-!
=.=””係第6.7頁頂番上來仲唔係推postXD!?

肯定唔算!!!!!!!!!!

XG=plejai
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...