加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[原創]]*{{_遇 到 你.原 來 我))) 也 會 懂 得 軟 弱]]__-.,.[[粗口+口語]]
載入中 ...
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6092
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
上集提要~~~~

謙: 跳舞呢樣野邊有女仔請男仔ga?!-0-

嘉: 咁你想點丫!?@0@

謙: (企左起身)may I !?

嘉: 傻佬..(同阿謙出左跳舞)

僦 算 鐘 聲 敲 響 釕 . . .

莪 也 吥 薈 鬆 開 尒 菂 手 . . .

跑 了 去. . .
======================================================
cH.19 莪 要 當 童 話 中 菂 王 子 來 守 護 尒 . . .

×太太: 哇..老公你睇下0.0葉家個兩個千金真系好令呀..

×先生: 緊系啦..如果吾系點配得起張家同陳家公子呀!?

月: (見到阿嘉同阿謙跳舞個開心樣覺得好心痛)

詩: 月哥哥^_^我地去跳舞咯..

月: 下...吾啦""我吾系幾舒服..(望住阿嘉)

詩: (明白月點解咁講"""""""")

詩: (心諗: 點解咁多人都愛家姐..點解吾愛我!?莪真系比吾上家姐任何野咩!?)

司儀: 今日系葉家兩位千金同張家陳家ge公子訂婚ge好日子''''''侑請張家公子講幾句野=]

謙: 好多謝大家今晚抽時間黎我地ge訂婚...$*#@!&*&@!*$&*&$!@* (下面d野吾講喇=])

舞會完左............................................................

謙: (飲q醉左)洞房呀~口~..(勁大聲咁講)

嘉: 洞你屎眼...醉到乜咁...

謙: (攬住阿嘉企吾搵..)我冇醉~_~醉左點洞房呀?!

嘉: (的左阿謙上床)

謙: 老婆..(半醉半醒..)

嘉: (諗住出去拎野)

謙: 吾好走呀...(捉住阿嘉)

嘉: 做咩呀!?我出去拎毛巾幫你抹下咋..

謙: 吾要呀..老婆你邊度都吾好去..吾好走""留系我身邊..我好驚你一左去就吾返黎喇..

嘉: 傻啦-3-點會哇!?

謙: 我..真系..好..(開始訓).............愛你(訓左)

嘉: 我都好愛你..你知吾知呀!?(細細聲望住阿謙講)

第二日....................

謙: 丫~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~老婆!!!!!!!!!!!!!!

嘉: 咩事呀你!?\口/

謙: 鳴鳴..冇洞房呀T口T

嘉: -_________________________-""咁小事都喊........

謙: E家補番-3-

嘉: 凸 -.- 凸

謙: 咩wo...

嘉: 死淫佬..(追住阿謙黎打)

謙: t口t救命呀....................................
======================================================
想知下集講咩就回cm吧=]

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
我係people
嬰兒上路

會員編號 426157
精華 0
積分 203
帖子 52
威望 0 點
I-See幣 9193 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-12-20
註冊天數 5623
來自 太陽系第三行*-地球
狀態 離線
  只顯示 我係people 的帖子
十卜你呀~
等左勁耐=.=''

十卜洪卓立**
add我msn:iampeoplexd@hotmail.com
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
lungXDD
初生嬰兒

會員編號 435506
精華 0
積分 166
帖子 17
威望 0 點
I-See幣 8561 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-3-31
註冊天數 5522
狀態 離線
  只顯示 lungXDD 的帖子
但//我覺得月同嘉會好d

頂部
lungXDD
初生嬰兒

會員編號 435506
精華 0
積分 166
帖子 17
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5522
狀態 離線
期待中...........

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6092
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
上集提要~~~~

謙: 丫~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~老婆!!!!!!!!!!!!!!

嘉: 咩事呀你!?\口/

謙: 鳴鳴..冇洞房呀T口T

嘉: -_________________________-""咁小事都喊........

謙: E家補番-3-

嘉: 凸 -.- 凸

謙: 咩wo...

嘉: 死淫佬..(追住阿謙黎打)

謙: t口t救命呀....................................
cH.20 莪 要 當 尒 菂 好 老 弓 `

~~~~班房~~~~

嘉: (望住同呀謙訂婚隻鑽戒好開伈)

謙: 做咩笑到咁甜呀傻婆!?(攬住呀嘉)

嘉: 冇呀..-3-

謙: 系咩=3=

嘉: (望到阿謙戴住隻訂婚戒覺得好幸福)

琳: 嘉嘉..

嘉: 琳琳;]

謙: (坐系阿嘉格離..搭住佢博頭)(cool爆~_~)

琳: 乜又系你..吾該讓一讓開丫""我要同嘉嘉坐呀..

謙: 做咩要讓比你呀!?同你有親呀!?(串)

琳: 你...

謙: 你你你..你乜你姐!?手指指..指乜撚野呀!?

琳: 哼..(又走左)

謙: 超~[]~又冇野玩..

嘉: (篤阿謙隻臉)你呀..訂左婚都仲吾嗲吾吊咁呀""-0-

謙: 咩姐-3-(攬住阿嘉)

lunch time-3-

怡: 張太~3~

嘉: 做咩呀你!?-3-

怡: 冇野呀-3-

嘉: 你吾系鍾意呀樂咩!?0.0

怡: 鍾意又點丫/ _ \人家都吾系鍾意我...

嘉: 點會呀!?我家怡怡又可愛又迷人-3-

怡: 你講你自己T口T

嘉: 吾系/ _ \

怡: 鳴鳴..我搵我fans club d人食飯飯t口t憎死你..(走左去)

ps:: 呀怡所指ge佢fans club系一個支持同鍾意呀怡ge人所組成ge粉絲會-3-
      呀嘉呀謙呀樂都有..

嘉: 衰婆~_~

樂: 咦..呀嘉你吾系同呀謙出去食lunch咩!?

嘉: 唉..條沐咀比人留左系121-.-吾比出黎..直到放學先出得黎-.-

ps::121系專比d壞到冇得再壞ge學生留系個度反省-___-

樂: 咁我陪你去食丫=]

嘉: 好呀...

食完之後...

上堂中...

嘉: (心諗: 我好掛住呀謙..冇左佢系我身邊..吾知點解覺得好空虛)

話咁快放學.....

謙: 痴撚線ga..你不如留我成年系撚度丫笨""我吾撚洗食飯GA!?(出左121門口即刻咁講-.-)

嘉: 做咩呀!?

謙: 老婆

嘉: 傻佬做咩呀-3-

謙: 好掛住你呀....

嘉: 我都系呀""

系一邊GE角落位..有人用緊一對妒忌GE眼神望住佢地...

x: 你愛ge永遠都吾系我...
想知下集up咩就回cm吧x]

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
頂部
lungXDD
初生嬰兒

會員編號 435506
精華 0
積分 166
帖子 17
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5522
狀態 離線
加油!!!

頂部
tingoneting
初生嬰兒

會員編號 439570
精華 0
積分 152
帖子 2
威望 0 點
I-See幣 8486 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-5-8
註冊天數 5484
狀態 離線
  只顯示 tingoneting 的帖子
十卜

頂部
siu寶唄
初生嬰兒

會員編號 442947
精華 0
積分 192
帖子 32
威望 0 點
I-See幣 8631 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-6-11
註冊天數 5450
來自 火星v3v
狀態 離線
  只顯示 siu寶唄 的帖子
十卜你呀

快d p0啦

頂部
uytg
初生嬰兒

會員編號 441987
精華 0
積分 190
帖子 11
威望 0 點
I-See幣 6976 錢
GAME幣 126 個
口水 0 滴
MSN宣傳 24 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-6-1
註冊天數 5460
狀態 離線
  只顯示 uytg 的帖子
好好睇
十卜你呀
快點p0啦~~!!   >_<

頂部
siu寶唄
初生嬰兒

會員編號 442947
精華 0
積分 192
帖子 32
威望 0 點
I-See幣 8631 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-6-11
註冊天數 5450
來自 火星v3v
狀態 離線
  只顯示 siu寶唄 的帖子
唔p0啦

唔好啦

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...