加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 【原創】(自創)<新~~新~~插班生>+續集
載入中 ...
catcat1994
初生嬰兒

會員編號 178309
精華 0
積分 369
帖子 6
威望 0 點
I-See幣 11012 錢
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-6-20
註冊天數 6533
來自 hk
狀態 離線
  閱讀全部
駿:你要玩野..''我奉陪到底..''(同銀騏講)

銀騏:驚你玩唔起炸..''''

駿伸左隻手入去.......

我:點牙..''死啦'''有事點算..''

帕斯:屎左就搞野囉..'''

過左一陣..'''

駿:哈哈哈...'''

我:佢唔係中左毒牙麻..''

奈美:可能係都未定..''

小里惠:哼..'''一陣間仲要搵人拉佢返青山E院天牙..'

駿:哈哈哈哈(伸返隻手出黎)

銀騏:哈哈哈

嘉慶:哈哈..''

我:做咩野牙...'''

小里惠:嘉慶都傻埋一份..''OH MY GOD'''

帕斯:巨地風了..''

我:唔係嘛'''''

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
catcat1994
初生嬰兒

會員編號 178309
精華 0
積分 369
帖子 6
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6533
來自 hk
狀態 離線
  閱讀全部
駿:你個死仔'''(一掌拍左落銀騏到)

銀騏:哈''''(勁大力打牙駿個頭)

嘉慶:好似無見啦''''(跳離佢地十尺遠)''

駿:死仔!走咁開想打牙'''

嘉慶:就係知唔夠你抽'''跳遠d'''

我:發生咩事牙''''

小里惠:係囉''''牙哥''''牙哥做咩同埋個個大陸里一咁fd嫁'''' d

帕斯:泥就大6離''''

小里惠:你話冰個牙''''

帕斯:冰果悶咪冰果'''

小里惠:你串牙''''走音佬'''

帕斯:泥礦咩牙'''

小里惠:鵝鵝鵝礦廣東話牙'''死傻仔''''

我:帕斯..''咪同佢嘈啦''''

奈美:係囉'''

小里惠:超

帕斯:車..''

我:佢地做咩牙

奈美:無啦啦咁ge

嘉慶:做咩牙?fd囉!''係好耐無見ge fd'''

小里惠:my god'''係fd

奈美:唔怪之得啦''''

我:咁都得'''嚇死我啦''''

嘉慶:哈哈''''

我:咁你做咩走過黎咁遠牙'''唔聚下

嘉慶:唔洗客氣啦'''

奈美:佢地唔多似fd囉'''(指住台上)

所有人呆左睇住銀騏同牙駿係到打''''

駿:真!係!好!耐!無!見!啦!(好似想殺人咁打落銀騏到)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
catcat1994
初生嬰兒

會員編號 178309
精華 0
積分 369
帖子 6
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6533
來自 hk
狀態 離線
  閱讀全部
銀騏:係!!牙!!(銀騏十倍俸還''起埋雙飛'''咁打)

帕斯:咩樹牙'''

嘉慶:所以我咪走遠d囉''' wHc

我:做得好'''

奈美:好彩唔係係佢地隔離''''

小里惠:牙..............................................................................................................'''牙哥同個大陸仔係fd..''我絕對接受唔到

奈美:無人要你接受喔'''

小里惠:牙.................................................................................................(激走左)

我:今日好開心'''個八婆比我地激走左'''

帕斯:嗯嗯'''整8婆

嘉慶:佢地有排打嫁啦'''去食野先啦'''''

我:我想知佢地點識'''識到咁''''好'''''朋友

奈美:

嘉慶:哈'''講起就搞野''''

頂部
catcat1994
初生嬰兒

會員編號 178309
精華 0
積分 369
帖子 6
威望 0 點
GAME幣 100 個
口水 0 滴
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6533
來自 hk
狀態 離線
  閱讀全部
去到宿舍........

帕斯:fly d廣 la''

嘉慶:有無聽過''出租情人館''牙?!

我+帕斯:下!!!

奈美:哦!!我知!

嘉慶:咦!你又會知ge!

我:咩黎嫁!

奈美:我聽過下之麻!!

嘉慶:係咪嫁!?定益或你成日去牙!!?<奸笑>

奈美:冰有牙!?你咪亂講牙!!!<臉紅>

嘉慶:嘰嘰''講笑姐!睇下你臉都紅埋!

帕斯:咩7周請銀牙??!!

嘉慶:個年暑假同銀騏佢返香港,個時悶牙麻,咪成日出街囉!點知有一日我地行過

間酒吧見到有人打架,仲打到過黎我地個邊,銀騏睇唔過眼又打埋一份,過左無幾耐,

打到龜都黎埋,d龜諗住叫拉曬佢地返去嫁la'''點知佢地偷埋人地架警車走,嘩!!

個時搞到幾大件事牙!!之後我跟到佢地去到後巷,佢地倆個又打過打到9彩咁!!最後咪搞到要上龜屋!!

我:咁關''出租情人館''咩事!!

嘉慶:佢地之後一齊係個到做野牙麻!!

我+奈美+帕斯:下!!!!!!!??

奈美:你都有?!!

嘉慶:我有,係咪你租先?!

奈美:咩你咁嫁!!<臉紅>

嘉慶:講下笑之麻,又臉紅喔!!

我:點解我唔知有間咁ge野ge!

嘉慶:佢地係熟人先知嫁''個日同銀騏去到後巷食煙,咁岩撞到牙駿又同人打交!

我:又打<無奈=.=''>

嘉慶:你唔係唔知牙駿份人嫁!!銀騏見到咁火起上黎諗住打鍋牙駿勁嫁la'''點知

打下打下變左佢地倆個自己打!!佢地打得興起個陣,有個女人走出黎阻止左佢地,

牙駿本來連個女人都打埋嫁la'''點知個女人仲勁,推一推牙駿成個人飛起左!!銀騏

去幫拖都比個女人打到一仆一六,之後 .

個女人話:咁鐘意打,就同我打,打得贏有得獎打輸左就要同我做野!!

駿:做野!?小9你祖宗十八代!

銀騏:八婆!我從來唔打女人,我今日就破例打到你媽都唔認得!!

個女人:枉你地仲咁靚仔,咁爛口都有,唔教訓下你地,點出黎做牙!!

駿:做雞牙你!<<衝過去>>

個女人:我唔做雞,不過我開鴨鋪ge''<<無影腿一起,牙駿飛起仆街左>>

銀騏:我打到你鵝都無得做!!<<十二路彈腿>>

個女人:咁做牛郎囉!!<<三花蓋頂一打過去,銀騏飛到九里遠>>

之後佢地咪被個女人打到返''出租情人館''

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...